Relatii

#barbat singur #femeie singura #relatie #cuplu

De ce e mai greu sa fii o femeie singura decat un barbat singur

Viata fara partener nu este la fel si pentru femei, si pentru barbati. In vreme ce barbatii e mai probabil sa se bucure de zilele de burlacie cat mai mult timp posibil, femeile vor cauta o pereche imediat ce un tip decent apare prin preajma. Asteptarile unora si altora sunt diferite. De aceea, este mult mai dificil pentru o femeie sa fie singura decat pentru un barbat.

Atunci cand un barbat agata o femeie si poate chiar are o aventura de o noapte cu ea, nimeni nu vede ceva rau in asta. Totusi, atunci cand acest lucru i se intampla unei femei, este criticata si considerata desfranata.

Insa contrar opiniei populare, o femeie nu poate face sex oricand isi doreste. Si asta pentru ca este riscant pentru ea sa aduca acasa un barbat agatat intr-un bar, pentru ca aventura ar putea sfarsi tragic.

In vreme ce barbatii nu pot fi presati sa se insoare prea devreme decat cel mult de catre mamele lor, femeile sunt indemnate mereu de catre familie si chiar de catre vecini sa se marite si eventual chiar sa aiba copii cat mai rapid cu putinta.

Cand un barba are un job bun si castiga bine, toti il lauda pentru felul in care se descurca. Pe femeia care are o cariera infloritoare toti o vor intreba in schimb despre viata personala, despre dragoste, ca si cum aceasta ar fi mai importanta decat serviciul ei.

Femeile nu pot avea copii mai tarziu in viata. Biologic, femeile pot concepe pana la menopauza, adica pana in jurul varstei de 50 de ani. Practic, extrem de putine femei ajung sa faca copii mai tarziu de 40 de ani, spre deosebire de barbati care pot concepe inclusiv la 70 de ani.

Un alt dezavantaj al femeilor este ca, daca au o aventura sau mai multe, riscul de a ramane insarcinate este mare. In vreme ce tatal poate sa dispara in ziua urmatoare, femeia este nevoita sa suporte consecintele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare