Relatii

#dating #relatie #intalniri #matrimoniale

Cum sa faci fata unei partenere feministe

Un barbat care isi doreste o relatie cu o doamna care se recoamnda drept feminista are nevoie de cateva repere pentru a-i ajunge la inima. Iata patru sfaturi pentru a-i face fata unei partenere feministe.

1. Vorbeste cu ea

Discutati la prima intalnire despre interesele voastre si despre valorile dupa care va ghidati in viata. Feministelor, ca de altfel oricarei altei persoane, le place ca interlocutorul lor sa le pretuiasca si sa le respecte opiniile

Chestioneaz-o in legatura cu interesele sale si nu fi mirat atunci cand se declara o microbista inrainta sau un fan al automobilelor de epoca. Nu incerca sa o incadrezi in stereotipul conform caruia daca e femeie trebuie sa fie pasionata de moda si gatit.

2. Discuta despre femeile din viata ta

O feminista va fi interesata de perceptia ta asupra sexului opus si de felul in care le tratezi pe femeile din viata ta, fie ca e vorba despre mama, sora sau fostele tale iubite.

Nu iti vorbi de rau fosta prietena si nu face referiri la “gelozia ei nebuneasca”.

La intalnire, o feminista va fi extrem de atenta la felul in care te comporti cu femeile care vin in interactiune cu voi, chelnerita, vanzatoarea de la magazin, soferita de la taxi. Nu te uita prelung la decolteul chelneritei si nu fi nepoliticos cu ea.

3. Ofera-te sa achiti nota

Feministele tin mult la independenta lor financiara si se vor oferi sa-si achite singure consumatia de la restaurant. Totusi, chiar daca te bucuri ca ai economisit cativa bani, ar fi bine sa te oferi sa platesti si consumatia ei pentru ca ai putea sa pari zgarcit. Chiar daca esti la intalnire cu o feminista, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii galant.

Ca o regula generala, cel care a facut invitatia se ocupa si de achitarea notei de plata. Bieinteles, daca ea doreste neaparat sa o impartiti, nu insista.

4. Ce faci dupa intalnire

Dupa intalnire e preferabil sa te oferi sa o conduci acasa sau pana la masina, in cazul in care a venit cu masina ei. Daca ea iti spune insa ca nu e necesar, nu insista.

Daca in opinia ta intalnirea nu a mers bine, o feminista va aprecia sinceritatea ta. Explica-i ca te bucuri ca ai cunoscut-o dar ca nu simti o conexiune intre voi. In cazul in care ea e cea care nu isi doreste o viitoare intalnire, nu pune intrebari prea multe si accepta sfarsitul.

Dupa ce ajungi acasa nu o coplesi cu mesaje siropoase, un sms scurt e suficient pentru ca ea sa stie ca te gandesti la ea.

Tu cum ii faci fata unei partenere feministe?

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare