Relatii

#semne de afectiune #dragoste #sfaturi dragoste #sfaturi cupluri #cupluri

Cum iti dai seama daca partenerul te iubeste. Ce semne iti dezvaluie adevarul

Nu exista vreun mod de a afla daca o persoana te iubeste cu adevarat, iar atunci cand vine vorba despre o relatie aflata la inceput de drum, acest lucru poate sa devina chiar dificil. Este nevoie sa observi daca partenerul tau recurge la anumite semne care tradeaza sentimentele profunde pe care le nutreste. 

Fapte, nu vorbe! In cazul in care partenerul tau este atent la detalii si iti cumpara cadouri mici, de suflet, atunci ar trebui sa te bucuri! Acesta este felul sau de a arata ca are sentimente puternice pentru tine. Numeroase persoane prefera sa isi dezvaluie afectiunea prin acest mod. 

De asemenea, trebuie sa observi ce reactie are partenerul tau atunci cand vine vorba despre lucrurile care iti plac. El se poate uita la seriale romantice doar de dragul tau sau te poate asculta atunci cand iti doresti sa te plangi de ce s-a intamplat in emisiunea ta favorita. Micile gesturi conteaza intotdeauna!

Este extrem de important ca partenerul tau sa te sprijine si sa te sustina atunci cand iti doresti sa te dezvolti din punct de vedere personal sau profesional. Uneori, partenerul poate să devina mai mandru de munca ta decat esti tu. 

In cazul in care ai probleme sau nu poti sa scapi de un episod dificil, atunci partenerul tau o sa lase tot pentru a te ajuta sa depasesti orice provocare, fara a aduce reprosuri vreodata. Bineinteles, trebuie sa vezi si daca el se bazeaza pe tine la nevoie pentru a forma o echipa imbatabila in fata momentelor grele. 

De asemenea, il poti prinde pe partenerul tau uitandu-se la tine in timp ce zambeste sau acesta iti poate trimite mesaje de-a lungul zilei pentru a te anunta ca se gandeste la tine. Uneori nu este vorba de o declaratie de dragoste, ci poate doar de cateva gesturi mici care iti garanteaza o relatie armonioasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului