Relatii

#dating #relatii #intalnire #prima intalnire #matrimoniale

Cu ce sa te imbraci la prima intalnire ca sa-i sucesti mintile

Prima impresie conteaza mult, iar felul in care te imbraci la prima intalnire ar putea fi un pas important in stabilirea premiselor unei relatii. De aceea, e foarte important ce tinuta adopti. Iata cum prefera barbatii sa vada o femeie imbracata atunci cand ies prima data in oras:

Rochie sau pantaloni?

Indiscutabil, la prima intalnire trebuie sa te imbraci exact asa cum te simti cel mai bine si asta intrucat atunci cand te placi tu te va placea si cel din fata ta. Dincolo de asta, nu trebuie sa ai un motiv in plus de stres din cauza tinutei. Asadar, te simti bine purtand pantaloni? Atunci creeaza o tinuta pornind de la aceasta piesa! Rochitele sunt pe gustul tau? Perfect! Alege-o pe cea care stii ca te pune cel mai bine in valoare.

Tocuri sau balerini?

Si in acest caz, ambele variante sunt bune de luat in calcul. Tine cont, insa, ca o pereche de pantofi cu toc te va face mai increzatoare in fortele proprii si te vei simti mai sexy. In plus, tocurile iti fac picioarele si gleznele sa arate mult mai bine.

Ce zici de jeansi?

Si jeansi sunt „permisi”, sustin stilistii. Insa trebuie sa fie de culoare inchisa, sa nu fie largi, ci pe corp, iar lungimea sa fie pana la glezna. Chiar daca inca se mai poarta blugii rupti, evita sa ii porti cu aceasta ocazie.

Vrei si putin ruj?

Ti-ai pus probabil si intrebarea daca trebuie sau nu sa te rujezi. Ei bine, in cazul primei intalniri cel mai bine este sa apelezi la un ruj nude, care sa confere textura buzelor. Evita-le pe cele colorate intrucat risti sa se intinda si sa iti ajunga pe dinti, distragandu-i astfel partenerului atentia de la discutie.

Cat conteaza culoarea ojei?

Nimic nu trebuie sa fie strident, tipator la prima intalnire. Nici macar unghiile. Chiar daca obisnuiesti sa porti culori neon sau aplicatii sofisticate, e bine ca atunci cand te afli pentru prima data in fata unui barbat sa eviti manichiura prea indrazneata. Daca unghiile nude ti se par totusi mult prea simple, atunci mizeaza pe rosu. E o culoare senzuala si iti va face mainile foarte feminine.

Parul strans sau desfacut?

Barbatii prefera, de obicei, parul lasat liber pe spate si nu coafurile in care ai toata podoaba capilara stransa bine intr-o coada sau un coc. Infoaie parul, onduleaza-l cu bucle mari, astfel incat sa para cat mai natural si sa fie, in acelasi timp, sexy.

Ce crezi ca NU ar trebui sub niciun chip sa poarte o femeie la prima intalnire?

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Sursa foto: ayi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului