Relatii

#femeie divortata #femeie cu copii #mama singura #fostul sot

Ce trebuie sa stie un barbat care intalneste o mama singura

O mama singura munceste de doua ori mai mult pentru copiii ei, ca sa se asigure astfel ca au tot ce le trebuie. De aici vine si dificultatea stabilirii unei relatii „normale” cu o astfel de persoana.

 

Iata ce trebuie sa stii atunci cand decizi sa abordezi o mama singura:

1.      Sa fii o mama singura nu este o munca usoara. Are responsabilitati cel putin duble, mai ales ca nu are cu cine sa imparta povara cresterii unuia, a doi sau poate chiar a trei copii. De aceea, va trebui sa te implici si sa ii oferi sprijinul tau.

2.      Singuratatea este prietena ei. Evident, chiar daca se afla mereu in compania unui pusti de 7 ani nu va putea sa discute cu el lucruri extrem de serioase, motiv pentru care tendinta mamei singure este sa se inchida in ea. Va trebui sa spargi acest zid de autoaparare de care s-a inconjurat.

3.      Are timp liber putin. Asadar, nu il irosi pe lucruri banale. Pentru ea, ceasul ticaie non-stop, asa ca profita de orice clipa pentru a o face sa se simta bine.

4.      Copiii vor fi mereu in discutie. Si trebuie sa te impaci cu asta. Asa ca, daca o vrei langa tine pe mama lor trebuie sa inveti sa ii incluzi si pe cei mici in planurile tale de viitor.

5.      Orice decizie ia o face abia dupa ce si-a luat in calcul si copiii. Nu ii cere sa ii ignore pentru ca, vorba aceea, ti-ai dat foc la valiza.

Iata aici si alte sfaturi daca intentionezi sa cuceresti o mama singura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului