Relatii

#povesti de iubire #povesti de dragoste #dating online #sentimente.ro #matrimoniale

Cand iubirea nu tine cont de granite. Marturiile cuplurilor care si-au gasit iubirea pe alte continente

Intr-o era in care suntem preocupati mai mult de cum putem avansa profesional, cum sa ne cumparam o locuinta mai mare sau sa ne schimbam masina - lucruri materiale, iubirea care nu tine cont de granite pare neverosimila! Cine risca sa iasa din zona de confort si sa-si puna sufletul pe tava unei persoane care, basca, se afla la sute sau chiar mii de kilometri departare? Iata ce spun cuplurile care s-au cunoscut pe cel mai mare site de dating din Romania, Sentimente.ro, si care au sfidat granitele pentru iubirea lor.

Este atat de fumoasa viata cand ai alaturi de tine omul potrivit care sa te iubeasca, respecte si care sa-ti dea incredere

Loredana

Studiile arata ca sansele unei casnicii lungi si fericite sunt cu 25 la suta mai mari in cazul cuplurilor in care partenerii s-au cunoscut pe internet decat in randul celor care s-au intalnit prima oara prin intermediul unor prieteni sau din pura intamplare. Succesul este pus, conform psihologilor Universitatii Chicago, pe baza faptului ca, in mediul online, primeaza conversatiile lungi, in care cei doi ajung sa se cunoasca inainte sa se vada. In schimb, in relatiile infiripate la locul de munca, intr-un bar, intr-un club sau printr-o intalnire aranjata de cunoscuti, exista tendinta ca, la inceput, sa se sara peste etapele firesti. Din acest motiv, partenerii nu apuca sa se cunoasca atat de bine pe cat ar avea nevoie, conform rezultatelor studiului psihologilor americani, citat de dailymail.co.uk. 

Olli si Marina stiu cel mai bine cat de importanta este comunicarea! Ei au vorbit ani in sir pana sa se vada. “We meet in Mai 2006 on your site and we stayed in contact over several years. In this summer after a so long time we meet in Bucuresti for the first time. We`ve a wonderful holiday together with her son Vlad. We feel in love and like to be forever. In this time we`re in Darmstadt and prepare for our wedding. I take from this site the best wife in life and wish your team Sentimente and all users of this good luck for the future, so like us.” (Ne-am cunoscut in mai 2006 pe Sentimente.ro si am tinut legatura de-a lungul mai multor ani. Ne-am vazut pentru prima oara vara trecuta, la Bucuresti. Am petrecut o vacanta impreuna cu fiul Marinei, Vlad. Ne-am indragostit si am simtit ca vrem sa fim impreuna pentru totdeauna. In acest moment, suntem in Darmstadt si ne pregatim de nunta. Sentimente.ro mi-a oferit cea mai buna sotie! Le dorim userilor si echipei sa aiba acelasi noroc pe care l-am avut si noi!”

Alexandra si Mihai au avut nevoie de doar trei luni pana sa se intalneasca si ramana impreuna pentru totdeauna, desi ea traia in Romania, iar el – in Italia. 

“Noi ne am cunoscut pe data de 11 septembrie 2009, eu fiind in Romania, iar el - in Italia. Am vorbit pe sentimente.ro o perioada de timp, apoi eu am plecat spre Napoli. Am zis: “Cu Dumnezeu inainte!” Imi parea o persoana buna, calma, dulce, cu toate ca imi era frica, nu stiam aproape nimic, doar vorbe care s-au dovedit adevarate mai tarziu. Prima noastra intalnire a fost pe 13 decembrie 2009, cea mai frumoasa zi din viata amandurora... Nu am cuvinte sa o povestesc … Am trecut prin multe impreuna: mai mult clipe fericite, certuri deloc, dar ca fiecare, cand ramai in pana de bani, esti trist si abatut. Intre timp ne-am casatorit, avem un copilas impreuna: o fetita. Eu mai am dintr-o relatie anterioara un baietel de 5 ani. Toti patru suntem fericiti impreuna, o familie fericita, ceea ce va doresc tutoror!  Marturisesc ca datorita echipei Sentimente.ro am familia pe care mi-am dorit-o!”

In cazul Loredanei, Florin s-a mutat din Vancouver in Timisoara pentru a-si intemeia o familie alaturi de ea. “Povestea noastra de iubire a inceput pe 14 octombrie pe Sentimente.ro. Dupa doua saptamani ne-am intalnit pentru prima data in Budapesta. Am petrecut acolo o saptamana superba, apoi am venit in Timisoara. Am asteptat sa treaca sarbatorile de iarna si apoi pe data de 15 ianuarie ne-am casatorit. Este barbatul vietii mele, este tot ce mi-am dorit chiar mai mult. Il iubesc din tot sufletul si il voi iubi toata viata. Este atat de fumoasa viata cand ai alaturi de tine omul potrivit care sa te iubeasca, respecte si care sa-ti dea incredere”, marturiseste Loredana.

Si Ana si Bogdan au ignorat distanta pentru iubirea lor. “Ne-am gasit pe Sentimente.ro si am inceput sa socializam. Am inceput sa vedem ca avem aceleiasi lucruri in comun, putin mai tarziu ne-am dat seama ca ne iubim si ca trebuie sa ne intalnim. Eu, fiind in Spania, si ea in Chisinau a fost un pic cam greu sa ne intalnim. Drumul si peripetiile prin care am trecut ne-au facut sa ne dam seama cat de mult ne iubim. Intr-un sfarsit, dupa o jumatate de an, ne-am intalnit, ne-am placut si ne iubim foarte mult”.

Olivia, viitoarea sotie a lui Andrew, are un mesaj pentru cei singuri. "Noi ne-am cunoscut tot pe Sentimente.ro prin august 2010, am continuat sa comunicam telefonic, deoarece el este stabilit in SUA. Suntem foarte fericiti, ne iubim, iar de Craciun ne casatorim. Ce poate fi mai frumos? Acelora care sunt singuri le dau un sfat: aveti incredere si multa speranta".   

Sursa foto: onmogul.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului