Relatii

#mos craciun #craciun

Ajuta-ti copilul sa creada in existenta lui Mos Craciun!

Inca de la inceputul lunii decembrie, incepeti sa scrieti impreuna scrisoarea pentru Mos Craciun. Lista de dorinte de tot felul – materiale sau nu – este cea care il va introduce pe cel mic in atmosfera sarbatorilor.

Mai departe, poti alege sa-i povestesti ca Mosul nu raspunde la scrisori, el trece direct la fapte, sau te poti organiza astfel incat micutul tau sa aiba si bucuria unui raspuns: o scrisoare pe o foaie de un alb imaculat, cu scrisul frumos de mana al Mosului si cu praf de stele pe ea!

Alo, Mos Craciun?

Trece in telefonul tau numarul unui “complice” sub numele de Mos Craciun, stabiliti toate detaliile convorbirii, iar cand suna, Mosul il va cere pe cel mic la telefon. Explica-i copilului tau ca telefonul Mosului este unul special si poate doar sa sune, nu poate primi apeluri.

Gustarea pentru Mos Craciun

Toti copiii stiu ca Mosul e maaare devorator de fursecuri si lapte. Pregatiti impreuna gustarea pentru Mos Craciun si lasati-o in apropiere de brad. Atunci cand vanezi momentul sa ascunzi cadourile sub crengile pomului de Craciun, nu uita sa musti dintr-un fursec si sa bei putin lapte. O picatura de lapte picata de tava va face si mai veridica graba lui Mos Craciun.

Nu risca sa strici surpriza si bucuria copilului imbracand o ruda sau un cunoscut in Mos Craciun. Apeleaza cel mai bine la servicii de specialitate. Pe VineMoshu.ro il gasesti pe Mos Craciun adevarat! Mos Craciun cu barba naturala sau, cum ne place noua sa spunem, ca in colind, Mos Craciun cu plete dalbe… adevarate!

Bucura-te alaturi de cel mic de un Craciun ca in povesti, cu Mos Craciun cu plete dalbe, spiridusi priceputi si brad frumos impodobit. Mos Craciun si spiridusii de la VineMoshu.ro dau dovada de multa pricepere in lucrul cu micutii dornici sa-i cunoasca. Mos Craciun al nostru e cald, bland, cu vorba dulce, priceput in a descoase copiii pentru a marturisi cat au fost de cuminti pe parcursul anului.

Afla mai multe detalii despre preturi si despre Mos Craciun in pagina: vinemoshu.ro/Servicii-Preturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii