Relatii

#femeie singura #singur acasa #singur #chirie #singura

5 lucruri ciudate pe care le fac femeile atunci cand sunt singure

Multe femei locuiesc impreuna cu o prietena sau impart chiria cu o colega pana cand se muta cu partenerul lor. Pentru cele mai norocoase care isi permit luxul de a trai singure, experienta poate fi de-a dreptul eliberatoare.

Daca crezi ca faptul de a locui de una singura te poate transforma intr-o persoana oarecum ciudata, iti cateva dintre lucrurile pe care obisnuiesc sa le faca femeile care sunt pe cont propriu:

1. Isi permit sa arate rau dimineata

Unul dintre avantajele de care se bucura femeile care nu sunt nevoite sa imparta casa cu nimeni, nici chiar cu partenerul de viata, este ca nu isi fac griji pentru felul in care arata dimineata, cand abia ies din asternuturi. Nu le intereseaza nici daca li s-a intins rimelul pe sub ochi fiindca au adormit inainte sa se demacheze, nici ca poarta un tricou foarte larg, mototolit si descusut la subsiori,

2. Lasa treburile importante pe ultima suta

Persoanele care locuiesc singure sunt tentate sa fie dezordonate, sa fie mai putin atente la curatenie. Ca si in cazul barbatilor, si femeile sunt neglijente. Pun o masina de rufe la spalat abia atunci cand maldarul de rufe sta sa se darame sau cand chiar nu mai au ce imbraca. Atunci cand esti singur nici nu iti dai seama ca traiesti inconjurat de lucruri murdare pana cand cineva nu te anunta ca trece pe la tine mai tarziu. Atunci intri intr-o panica nebuna sa pui un pic de ordine in lucruri.

3. Umbla prin casa dezbracate

Unul dintre sentimentele de libertate cele mai mari pe care le resimte o femeie care locuieste singura este ca poate umbla dezbracata prin casa. Poate sta in bucatarie in lenjerie intima, ca doar isi gateste pentru ea, poate sa manance stand in mijlocul patului la fel de sumar imbracata, poate iesi din baie la fel de goala precum a intrat sub dus.

Iata aici inca doua secrete ele femeilor singure.

Tu ce lucruri trasnite iti permiti sa faci atunci cand esti singur/a acasa?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare