Relatii

#primul sarut # tipuri sarut #relatie #sarut #femei #cuplu

3 tipuri de sarut pe care nicio femeie nu le poate uita

Cine nu isi aminteste cu placere de primul sarut? Emotia care l-a insotit te urmareste pe veci. Nu este insa singura atingere care iti ramane in memorie, iar femeile sunt cele mai sensibile la aceste gesturi. Iata care sunt tipurile de sarut pe care si le va aminti intotdeauna cu bucurie, chiar daca relatia voastra a inceput pe un site de dating:

Primul sarut frantuzesc

Primul sarut care a implicat o apropiere fizica mai mare e cu sigurata sarutul frantuzesc. Momentul e trait de fiecare adolescenta cu intensitate maxima si asta probabil pentru ca viseaza la el de cand incepe sa simta primii fiori ai dragostei. Uneori e probabil dezamagitor, sub asteptari, insa cu siguranta este genul de sarut pe care nici o femeie nu il va uita. Va tine mine probabil data si chiar ora, locul si, cu siguranta, tipul care i-a oferit aceste emotii. La fel cum isi va aminti si momentele petrecute in compania prietenelor carora le-a povestit aceasta prima experienta.

Primul sarut din dragoste

Dar probabil ca primul sarut frantuzesc a fost mai mult din curiozitate. Nu toate tinerele traiesc aceasta experienta exact cu persoana pe care o iubesc. Insa primul sarut daruit primei iubiri se inscrie si el in lista celor memorabile. Momentul ajunge de cele mai multe ori consemnat intr-un jurnal pe care il va reciti cu placere chiar si peste zeci de ani, cand isi va reaminti perfect emotiile traite in acele clipe unice. Si asta pentru ca o singura data iubesti pentru prima data.

Sarutul din fata altarului

Un alt moment trait cu intensitate maxima este cel din timpul slujbei de cununie. Fiecare femeie se viseaza mireasa inca din copilarie, iar uniunea in fata lui Dumnezeu provoaca trairi unice. Femeile isi amintesc cu mare placere sarutul daruit sotului, in proaspata calitate de sotie, probabil unul dintre cele mai frumoase si mai nevinovate gesturi. Acela ramane marturie peste ani consemnat in fotografii adaugate intr-un album sau in imaginile video surprinse la marele eveniment.

Tu care crezi ca este sarutul pe care fiecare femeie merita sa si-l reaminteasca toata viata?

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii