Relatii

#sufletul pereche #jumatate #dating #relatii #intalnire

3 strategii care te vor ajuta sa iti gasesti iubirea vietii in 2016

Daca nu ai avut prea mult noroc in dragoste in 2015 nu dispera. Un an nou inseamna si sanse noi pentru a-ti intalni jumatatea. Pentru ca ea exista, trebuie doar sa stii cum sa o gasesti.

Mai inainte de toate fii mai increzator in tine si vei avea mai mult succes decat ti-ai fi imaginat. Iar dragostea se va ivi de acolo de unde nici nu te astepti. Iata la ce strategii ar trebui sa apelezi in noul an ca sa nu mai lasi iubirea sa treaca neobservata:

1. Fa din dragoste o prioritate

Multi dintre noi avem impresia ca dragostea vine de la sine si ca nu trebuie sa faci nimic ca sa o gasesti. E o interpretare gresita de care trebuie sa scapi cat mai rapid. Daca vrei sa slabesti sau sa iti schimbi serviciul iti faci un plan si te tii de el. Nu e nimic diferit si atunci cand e vorba sa iti intalnesti dragostea. De aceea, trebuie sa o transformi intr-o prioritate. Asta presupune sa aloci cautarilor timp, efort si eventual chiar si niste bani. Cu alte cuvinte, trebuie sa iesi in intampinarea potentialei tale jumatati. 

Citeste continuarea aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului