Relatii

#matrimoniale online #matrimoniale #SMS cuplu #SMS vagi #site de dating #dating online #sms

3 SMS-uri care iti dau batai de cap si adevarul din spatele lor

Fiecare intalnire cu fetele va ofera tuturor o noua oportunitate de a va analiza, pe toate partile, viata amoroasa, relatiile sau inexistenta lor. Experte intr-ale decriptarii mesajelor subliminale ascunse in vorbele/faptele barbatilor, ne pierdem cand vine vorba despre propriile probleme. Asa se face ca pana si un banal SMS ajunge sa ne provoace cosmaruri.

 

Din fericire, o privire obiectiva te poate ajuta intotdeauna sa citesti cu mai multa acuratete printre randuri. Cand nici macar prietenele tale dragi nu te mai pot ajuta, intervenim noi! Iata trei sms-uri problematice si tot atatea explicatii si solutii:

1. SMS-ul invizibil

Ii scrii, iti raspunde, dupa care… liniste. Astepti 1 minut, 5, 20, 1 ora si te apuca disperarea. De ce nu iti mai raspunde? Si, mai mult decat atat, ar trebui sa ii scrii inca un sms sa afli, totusi, de ce nu iti raspunde?! Ei bine, nu. Opreste-te: se prea poate ca barbatul cu care te vezi sa fie pur si simplu doar foarte ocupat. Si, in plus, sa nu fie cel mai mare fan al mesajelor scrise (ori al conversatiilor prelungite la telefon, ca tot veni vorba).
Ce ai de facut ca sa nu o iei razna? Ocupa-ti timpul. Cu orice. Important este sa nu te uiti la telefon din 5 in 5 minute. Astfel, cand el chiar iti va scrie (pentru ca o va face), ii vei putea raspunde cu calm si seninatate, fara sa faci o drama inutila din “disparitia” lui.

2. SMS-ul cu planuri de viitor

Te vezi cu el de putina vreme, dar el deja iti scrie ca i-ar placea sa mergeti impreuna la concertul X de peste 6 luni? Inainte sa te entuziasmezi si sa consideri ca el deja se vede intr-o relatie serioasa cu tine, gandeste-te asa: barbatii fac de multe ori afirmatii de acest tip fara a-si lua, de fapt, vreun angajament. Cu alte cuvinte, nu il costa nimic sa spuna asta, iar peste o luna sa se vada deja cu alta tipa, careia sa ii serveasca aceeasi invitatie!
In astfel de situatii, tot ce poti sa faci este sa nu te entuziasmezi in exces: raspunde-i ca suna bine si ca ti-ar placea, dar nu ii mai da apa la moara. Lasa-l sa inteleaga ca, intr-adevar, este prea devreme pentru a va face asemenea planuri de viitor.

3. SMS-ul… vag

“Cand vrei sa ne vedem?”
“Nu stiu, saptamana asta candva”.
Ok, acel “candva” nu este tocmai cea mai fericita alegere, si asta fiindca inseamna exact ce crezi si tu ca inseamna. Ca nu arde de nerabdare sa va revedeti. Bineinteles, daca asta ar fi abia a doua voastra intalnire, strategia poate insemna si ca incearca sa nu te sperie.
Oricare ar fi situatia, pastreaza-ti calmul si fa-ti planuri dupa bunul plac. Iesi in oras, da-ti intalnire cu un nou tip pe care l-ai cunoscut pe site-uri de dating, cum este Sentimente.ro – s-ar putea ca disparitia ta subita din peisaj sa ii dea de gandit si sa il determine sa stabileasca, ceva concret mai devreme decat te asteptai!

Ce alte mesaje “criptice” te-ai straduit de-a lungul timpului sa interpretezi?

Sursa foto: puaforums.com
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului