Relatii

# tipuri sarut #sarut pasional #sarut

10 tipuri de sarut pe care trebuie sa le experimentezi cel putin o data in viata

Exista o multime de definitii ale sarutului. Se spune ca este distanta cea mai scurta dintre oameni sau ca este acel ceva ce nu poti da fara a lua si nu poti lua fara a primi. Cu alte cuvinte, sarutul este special si trebuie sa fie memorabil.

 

Pentru anul care a inceput nu demult propune-ti ca saruturile pe care le oferi sa fie de neuitat. Iata cateva tipuri pe care nu ar trebui sa le ratezi sub niciun chip:

1. Sarutul: Nu mai suntem doar prieteni. Este acel sarut care face trecerea de la prietenia platonica, la dragoste.

2. Sarutul din bucatarie. Poate fi inceputul unei partide de amor care sa se incheie in dormitor sau, de ce nu, chiar pe masa din bucatarie.

3. Sarutul: Alearga si sari! Este acel tip de sarut pe care il oferi sau il primesti in gara, dupa ce persoana iubita a coborat din tren si, nerabdatoare, a alergat si ti-a sarit in brate.

4. Sarutul: Aventura la birou. Nu trebuie incurajate aventurile la locul de munca, mai ales ca pot fi periculoase. Dar cum orice e periculos este si incitant, merita un sarut pasional langa imprimanta.

5. Sarutul din lift. Ce strica sa pui in practica o imagine din film? E posibil chiar sa ai parte de senzatii nebanuite!

Saruturile continua aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii