Relatii

#planuri de viitor #relatie #respect #infidelitate

10 tipuri de barbati care NU te merita. Invata sa te feresti de ei!

Cele care au trecut prin relatii nefericite sustin intr-un glas ca e mai bine singura decat alaturi de un barbat care nu te pretuieste. Dezamagirea vine atunci cand realizezi ca esti dorita de alti barbati, insa nu faci decat sa iti pierzi timpul alaturi de unul care nu te merita.

Iata care sunt tipurile de barbati pe care trebuie sa ii alungi rapid din viata ta ca sa nu ai de suferit:

1. Pe cei pe care ii intimidezi. Adica acei barbati pe care ii deranjeaza faptul ca esti inteligenta, independenta, ai o cariera de succes.

2. Pe cei care nu au simtul umorului. Adica cei care nu inteleg de ce esti mereu cu zambetul pe buze, care nu iti pricep glumele si care nu stiu sa se distreze alaturi de tine.

3. Pe cei care profita de banii tai. E posibil sa iti faca placere sa platesti tu pentru cina ori sa ii cumperi lucrurile pe care si le doreste, dar nu trebuie sa te transformi intr-un finantator al partenerului.

4. Pe cei care refuza sa isi ia un job. Daca iti doresti o relatie de lunga durata, atunci evita-i pe barbatii care gasesc nod in papura oricarui post care li se ofera si care prefera sa stea degeaba, eventual pe banii parintilor.

5. Pe cei care nu te includ in planurile lor de viitor. Ai adus in mai multe randuri vorba despre viitorul relatiei voastre si a evitat sa se bage in discutie? Cel mai probabil trebuie sa te astepti sa te paraseasca imediat ce se afla in fata unei noi cuceriri.

6. Pe cei care nu te asculta.  Barbatii care nu au rabdare atunci cand le vorbesti, te intrerup sau nu te asculta inseamna ca sunt dezinteresati de ceea ce spui. Inseamna ca nu sunt interesati sa te cunoasca.

7. Pe cei care nu te respecta. Exista o multime de moduri prin care un barbat iti arata ca nu te respecta, inclusiv prin simplul fapt ca nu pretuieste sentimentele si opiniile tale.

8. Pe cei care cred ca te pot controla. Adica acei barbati care sunt convinsi ca stiu ceea ce este mai bine pentru tine si care si incearca sa isi impuna ideile cu forta, sa te manipuleze. Dar tu vrei un partener, nu un sef.

9. Pe cei care te insala. Nu ai niciun motiv sa ramai langa un barbat infidel. E cea mai buna dovada ca nu iti cunoaste adevarata valoare, ca nu te pretuieste suficient.

10. Pe cei pentru care nu esti o prioritate. Evident, toata lumea are o multime de lucruri importante de facut in afara relatiei, dar cand acestea se afla pe primul plan e clar ca nu ii starnesti suficient interesul si mai bine iti faci bagajul si pleci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare