Relatii

#calitari #casatorie #decizie #partener #iubire

10 de calitati pe care trebuie sa le cauti in partenerul ideal

Este usor sa identifici ce anume gasesti atragator la un potential partener, dar sa identifici acele calitati care fac o persoana de dorit pe termen lung se poate dovedi o sarcina de-a dreptul dificila.

 

Ce anume califica o persoana pentru a indeplini rolul de partener pe viata? Nu oricine are niste criterii bine stabilite in minte, ci se ghideaza dupa instinct. Indiferent de care parte te afli, nu ar strica sa tii cont de urmatoarele calitati atunci cand alegi o persoana pentru totdeauna langa tine:

* Iti sustine pasiunile si deciziile. El sau ea ar trebui sa fie cel mai mare fan al tau, sa te incurajeze si sa iti sustina eforturile in ciuda modul in care aceasta le-ar putea afecta.

* Da valoare vietii tale. Si nu vorbim aici de faptul ca vine cu bani in casa. Ci ca te inspira sa cresti, sa te cultivi, sa fii mai ambitios cu tine insuti.

* Stie sa te faca sa razi. "Pana la moarte" este o calatorie lunga, care ar trebui presarata cu o multime de momente foarte distractive. Nu trebuie sa aiba o problema in a se purta uneori prosteste.

* Te adora. Chiar daca nu pare neaparat un motiv serios pentru a decide ca persoana respectiva merita sa faca parte pentru totdeauna din viata ta, totusi este important sa iti arate cat de mult te iubesc si te adora, fara sa te puna neaparat pe un piedestal.

* Este dispus sa faca un compromis. Intotdeauna vor exista unele lucruri la care nu va veti pune de acord unul cu altul. Asadar, asigura-te ca persoana pe care o iubesti este dispusa sa renunte macar din cand in cand la orgolii sau dorinte.

* Iti trateaza familia la fel de mult ca si tine. In cazul in care partenerul tau are respect zero fata de prietenii si de familia, acest lucru nu trebuie ignorat.

Mai multe calitati pe care trebuie sa le cauti in partenerul ideal gasesti aici. 

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare