Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Trimite felicitari de Paste si castiga premii fabuloase!

Acasa.ro te invita sa participi la un concurs in care traditionalele felicitari de Paste iti pot aduce premii fabuloase, pentru o vara plina de bucurii! Competitia online "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 6 premii" iti recompenseaza dorinta de a face cat mai multe urari personalizate celor dragi, cu vouchere cadou de 1.500 de lei in magazine de top sau un City Break la Lisabona pentru 2 persoane!


Premiile sunt oferite de catre S.C. Paravion Tours S.R.L., S.C. Electro Distribution S.R.L., S.C. Coilprofil S.R.L. si Sephora Cosmetics Romania S.A. Acestea constau in:

1. Voucher de cumparaturi in valoare de 1.500 de lei din orice magazin Oxette sau un voucher in valoare de 1.500 lei pe care ii poti cheltui pe www.coilprofil.ro.

2. Cumparaturi in valoare de 1.500 de lei pentru cumparaturi din gama "Accesorii" din magazinul online www.quickmobile.ro.

3. Un City Break la Lisabona pentru 2 persoane, transport cu avionul si cazare la hotel de 4*, oferit de //www.paravion.ro.

4. Vocuher de cumparaturi in valoare de 1500 de lei pentru magazinele Sephora.


Participarea la concurs

 

Participarea la concursul primaverii este foarte simpla:

  • Fiecare concurent trebuie sa intre pe pagina //www.acasa.ro/felicitaredeprimavara, unde are de ales intre sase variante de felicitari, fiecare avand sigla unuia dintre sponsorii care ofera premiile puse in joc.
  • Dupa selectarea felicitarilor preferate, utilizatorul trebuie sa completeze campurile aferente din formularul de trimitere.
  • Concurentii care vor trimite cele mai multe felicitari vor fi de desemnati castigatori, la finalul concursului.

 

Perioada de desfasurare a concursului si anuntarea premiilor


Concursul  se desfasoara in perioada 26 februarie - 10 martie si 26 aprilie - 10 mai.

Cei care trimit cele mai multe felicitari cu sigla unuia dintre cei patru sponsori, in perioada de desfasurare a concursului, vor fi desemnati castigatori. Acestia vor fi anuntati in 10 mai 2013, de catre echipa Acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele