Cele mai citite despre ranga

Marilena - sex, lacrimi si crize de nervi

Un film romanesc pe marile ecrane este pentru mine un prilej de bucurie. La cat de rare sunt in ultimii ani, ar fi culmea sa nu te bucuri de faptul ca cinematografia autohtona incearca sa iasa din

Mutu, scos de la Nationala?

Adrian Mutu a dat ieri o declaratie de presa referitoare la asa-zisul scandal de la Constanta.
Libertatea: Adrian, un ziar din Constanta a scris joi ca ai batut rau un chelner. S-ar fi intamplat

Gigi, uite noul model Maybach

"Libertatea” ii face o propunere inedita finantatorului Stelei: sa-si schimbe masina. Stiindu-l un admirator al marcii Maybach, ziarul nostru ii prezina lui Gigi Becali ultimul model,

Cele mai noi despre ranga

Peste 65 de artisti militeaza impotriva razboiului la Celula de Arta

Galeria neconventionala Celula de Arta si Carol 53 gazduiesc, intre 12 martie si 2 aprilie, expozitia caritabila Bombe si oameni. Artisti uniti impotriva razboiului / Bombs and Humans. United Artists against War, in care peste 65 de artisti romani si ucraineni militeaza pentru pace, iau atitudine impotriva razboiului din Ucraina, impotriva razboiului, impotriva tuturor armelor de ucidere si a orgoliului firii omenesti care naste razboaie. Vernisajul va avea loc sambata, pe 12 martie, de la ora 16:00, in Bucuresti (B-dul Carol nr. 53).

REVOLTATOR! Animalele de companie din China, UCISE daca stapanii au Covid!

In plina criza pandemica, autoritatile chineze iau masuri drastice. Animalele de companie ale persoanelor infectate cu Covid sunt ucise fara acordul proprietarilor.

Esti nervos? Sparge obiecte pentru a te relaxa! S-a deschis primul anger room din Romania!

Esti nervos si iti vine sa spargi tot ce gasesti in jur? Da frau liber sentimentelor si elibereaza-te de stres. S-a deschis primul anger room din Romania, ce iti pune la dispozitie o multime de obiecte pe care le poti distruge cu bata de baseball, cu ranga sau cu barosul ori pe care le poti sparge.