Poze rachete

Iata cele mai relevante poze despre rachete de pe acasa.ro

Cele mai citite despre rachete

Magazine sportive in Bucuresti

 HimalayaInitial, magazinul Himalaya a fost construit sub forma unei cabane din lemn in magazinul Unirea, la etajul 4, aripa Calarasi.

Unde jucam tenis de masa in Bucuresti

Tenisul de masa, sau ping-pong, este un sport care poate fi practicat la toate varstele.

Cum sa pregatesti bagajul pentru tabara de vara a copilului

Taberele de vara au devenit extrem de complexe, implicand activitati diversificate, de la ateliere de creatie si vizitarea unor obiective turistice importante la antrenamente sportive si cursuri de limbi straine.

Cele mai noi despre rachete

Cate arme nucleare detine Rusia. Are cel mai mare arsenal din lume

Duminica trecuta, presedintele rus Vladimir Putin a facut un anunt care a ingrozit intreaga lume. Liderul rus a anuntat public ca a ordonat ca fortele nucleare are Rusiei sa fie puse in alerta maxima. Acest gest al presedintelui rus a ingrozit si revoltat intreaga lume, caci este tara cu cel mai mare arsenal nuclear din lume, iar declansarea unei bombe nucleare ar putea duce la o catastrofa mondiala.

Ce arsenal are Armata Romana. Cum se va apara in caz de razboi

Evenimentele din ultimele zile i-au facut pe multi sa se intrebe cum ar face fata Armata Romana in fata unui atac al Rusiei.

Imaginile durerii. Ucrainenii fug din calea bombelor. S-au adapostit la metrou alaturi de copii si animale de companie

Imagini sfasietoare fac inconjurul lumii. Sute de locuitori si-au gasit adapost in statiile de metrou, pentru a se feri de atacurile Rusiei.