Ia legatura cu oamenii interesati de produsele si serviciile tale!

 

Internetul are un impact direct asupra felului in care oamenii consuma informatia si iau decizii de achizitie iar Acasa.ro atrage deopotriva mase largi de vizitatori cat si o importanta audienta pe anumite nise targetate.Acasa


Cine suntem?

 

Portalul Acasa.ro este o retea de site-uri si servicii online ce atrage cca 2 milioane de vizite si cca 8 milioane de afisari din Romania in fiecare luna.

 

Acasa.ro aduce vizitatorului o experienta integrata, construita in jurul unei fuziuni unice de media, servicii si e-commerce. In fiecare zi, aproape 100 000 de oameni ne viziteaza pentru a gasi informatii proaspete sau solutii pentru probleme pornind de la educatia copiilor si pana la sfaturi legate de bricolaj, gradinarit, sanatate sau gastronomie.

Noi le oferim solutii sub forma articolelor originale, retete, review-uri de produse, filme, tutoriale sau servicii online.


Ce iti oferim?

 

Fie ca ai un buget mic sau unul de zeci de mii de Euro, tu decizi cat vrei sa platesti!

Acasa.ro iti ofera o gama larga de solutii adaptate nevoilor tale de comunicare: de la solutii conventionale de promovare (advertoriale, branding de pagini, campanii de bannere si alte forme de display advertising) pana la solutii creative care stimuleaza interactivitatea cu utilizatorii.