Poze protocol

Iata cele mai relevante poze despre protocol de pe acasa.ro

Cele mai citite despre protocol

Bucurestiul de altadata

In Evul Mediu, orasul Bucuresti era numit de catre greci Hilariopolis, adica Orasul Bucuriei. Plasarea Bucurestiului pe drumul principal dintre Orient si Occident i-a adus prosperitatea intr-un timp foarte scurt. Prima atestarea a orasului dateaza din 20 septembrie 1459 si a fost semnat de Vlad Dracul

Secretul averii lui Irinel Columbeanu

Declaratia lui Irinel Columbeanu cum ca ar fi fost un disident al regimului Ceausescu a starnit mare mirare printre cei care il cunosteau in acea perioada, mai ales ca este fiul unui apropiat al

Magazine handmade in Bucuresti

Cercei, coliere, bratari, rochite si fustite colorate sau obiecte de decor orientale sunt doar cateva dintre obiectele pe care le vei gasi in magazinele cu produse handmade.

Cele mai noi despre protocol

Schimbari in spitalele din Romania. Covid-19, tratat ca o simpla gripa

Ridicarea starii de alerta si a restrictiilor aduce schimbari si in unitatile sanitare din Romania. Cele mai multe dintre acestea vor trata pacientii cu Covid-19 la fel cum o fac in cazul celor cu gripa sau a altor infectii respiratorii.

Copiii revin in scoli incepand de astazi! Care sunt conditiile

Incepand de astazi, 22 noiembrie, copiii revin in scoli cu prezenta fizica, chiar daca personalul nu este vaccinat. Conditia este ca rata de infectare din localitate sa fie sub 3 la mia de locuitori.

Medic, strigat de ajutor catre juristi! Le cere sa intervina in cazul calomniilor din Social Media

Un medic galatean le cere juristilor colegiului Medicilor sa intervina in cazul in care apar calomnii la adresa medicilor pe retelele de socializare.