Litera Z

#prospect #medicament

Zagam, compr.film.

Prospect Zagam, compr.film.

Prezentare:

Solutie oftalmica 0,025%; ct. x 1 fl. x 5 ml

Indicatii:

Prevenirea crizelor de astm bronsic, in special alergic; tratamentul afectiunilor alergice: rinite, conjunctivite, dermatite si febra fanului.

Doze:

Doza initiala recomandata este de 4,5 g oxibat de sodiu/zi, divizata in doua prize egale. Doza trebuie ajustata pana la maxim 9 g/zi, divizata in doua prize egale, prin cresteri sau scaderi ale dozelor cu 1,5 g/zi. Modificarile trebuie facute la un interval de minim una-doua saptamani. Administrare la distanta de mese.

Contraindicatii

Hipersensibilitate.

Atentionari:

Prudenta la copii sub 6 luni, nu se indica in tratamentul crizelor acute de astm bronsic; asocierea cu alcool, parasimpatolitice, deprimante ale SNC, antidiabetice orale; sarcina si alaptare; soferi si activitati de precizie.

Reactii adverse:

Oboseala, sedare, uscaciunea gurii, ameteala, cefalee, dureri stomacale, greata si constipatie; cresterea greutatii corporale, exanteme de natura alergica si urticarie; stari de excitatie, iritabilitate, insomnie si nervozitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea