Litera U

#prospect #medicament

Uro vaxom, capsule

Prospect Uro vaxom, capsule

Indicatii
Tratamentul infectiilor recidivante sau cronice ale cailor urinare indiferent de germenii implicati. Reprezinta un tratament adjuvant asociat antibioterapiei uzuale. Uro-Vaxom este in special recomandat in urmatoarele afectiuni: cistite, pielonefrite, uretrite, bacteriurii asimptomatice, infectii survenite in timpul cateterismului vezical sau uretral.

Doze si mod de administrare
Tratamentul infectiilor recidivante in faza acuta: 1 capsula pe zi ca adjuvant al antibioterapiei, administrat de preferinta pe stomacul gol, pana la disparitia simptomelor, dar cel putin 10 zile consecutiv. Tratamentul cazurilor rebele si recidivante: 1 capsula pe zi timp de 3 luni consecutiv.

Compozitie
Fiecare capsula contine: 6 mg extract de e. coli cu proprietati imunostimulante.

Actiune terapeutica
Imunoterapia orala a infectiilor urinare.

Contraindicatii
Nu se administreaza la sugari mai mici de 3 luni.

Masuri de precautie
Desi studiile pe animale n-au evidentiat efecte teratogene sau fetotoxice, se recomanda ca de altfel pentru cea mai mare parte a medicamentelor, a nu se administra Uro-Vaxom in timpul primelor 3 luni ale sarcinii, decat cu avizul medicului.

Reactii adverse
Utilizarea prelungita poate provoca fenomene de dermatita iritativa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea