Litera S

#prospect #medicament

Sulphanizolon, solutie oftalmica

Prospect Sulphanizolon, solutie oftalmica

Compozitie
Sulphacetanidum natrium 0,1 g; Prednisolonum aceticum 0,0025 g; Hydroxyaethylcelulosum 0,005 g; Aqua pro injectabil et stabilizator ad 1 ml.

Actiune terapeutica

Preparatul intruneste actiunile antiflogistice, antiexsudative si antialergice ale corticosteroizilor cu actiunea bactericida a sulfacetamidei. Este un medicament larg folosit in tratamentele clinice si ambulatorii. Nu irita si nu apar efecte sau complicatii in timpul folosirii preparatului.

Indicatii

Sulphanizolon - suspensie oftalmica cu mare eficacitate in tratamentul conjunctivitelor si blefaritelor, in special in cazurile de origine alergica, episclerite si sclerite, precum si in diferite forme de iridociclite. Poate fi administrat in cazuri de rani posttraumatice si dupa interventii chirurgicale ale polului ocular anterior.

Doze si mod de administrare
Daca medicul nu prescrie un alt mod, preparatul se administreaza cate 1-2 picaturi in sacul conjunctival de 3-4 ori pe zi.

Contraindicatii

Conjunctivite purulente acute, micoze oculare, boli virale acute. hipersensibilitate la preparat.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare