Prospect Redoxon

Compozitie

Profilaxia si tratamentul deficientei de vitamina c. Stimuleaza metabolismul intermediar si respiratia celulara. Are actiunea stimulanta si tonifianta.

Indicatii

Scorbut. Stare generala alterata. Vindecare dificila a ranilor. Diateze hemoragice (de exemplu gingivita). rezistenta scazuta la infectii. Astenie de primavara. Sarcina. Alaptare.

Doze si mod de administrare

Profilaxie: 5-15 picaturi sau 1 comprimat a 200 mg, pe zi. Tratament pe cale bucala: 20-40 picaturi, 1 sau mai multe comprimate a 200 sau 500 mg, sau 1 comprimat efervescent a 1 g, pe zi. Tratament intensiv in cazurile grave (scorbut declarat, saturare in vitamina C in infectii acute - gripa, pneumonie - plagi, arsuri, fracturi si ulcere ale corneei): 1-2 comprimate efervescente pe zi. Tratament pe cale parenterala: cazuri usoare, 100-200 mg s.c., i.m. sau i.v., pe zi; cazuri grave, 1-2 fiole a 500 mg i.m. sau i.v. sau 1 sau mai multe fiole a 1 g i.v., pe zi sau de mai multe ori pe saptamana. Instructiuni pentru folosirea picuratorului: picuratorul permite ca doza sa fie masurata cu usurinta: flaconul se va tine vertical, cu gura in jos. Daca solutia nu se scurge imediat, se va agita sau tampona usor flaconul. Comprimatele masticabile a 200 mg contin 0,5 g de zahar, iar comprimatele efervescente, 1,6 g. Picaturile nu contin zahar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea