Litera R

#prospect #medicament

Reactivi biologici de diagnostic imunologic, trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0 rhd

Prospect Reactivi biologici de diagnostic imunologic, trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0 rhd

Compozitie
Reactivii monoclonali pentru grupaj sanguin AB0-RhD contin anticorpi monoclonali aglutinanti din clasa igm produsi in vitro de hibridoame murine (Anti- A, -B, -AB) sau celule limfoblastoide umane (Anti- Rhd). Trusa contine urmatorii reactivi: 1 10 ml Anti-A (colorat albastru); 1 10 ml Anti-B (colorat galben); 1 10 ml Anti-AB (incolor); 1 10 ml Anti-RhD (incolor); 1 10 ml Martor RhD (incolor). Se livreaza si reactivi separati. Prezervant: Azida de sodiu 0,1%.

Actiune terapeutica
La contactul cu antigenele specifice prezente pe suprafata eritrocitelor umane produc reactii de aglutinare rapida vizibila macroscopic.

Indicatii
Se utilizeaza in imunohematologia eritrocitara, la donatorii de sange si la primitori, in scopul prevenirii accidentelor transfuzionale si a celor de aloimunizare feto-materna.

Doze si mod de administrare
In vitro, ca reactivi aglutinanti in mediu salin, pe placa sau in tuburi, la temperatura de 20C - 22C. Conditii de pastrare: la +4C. Termen de valabilitate: 1 an, data este inscrisa pe flacon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea