Propolets

Prospect Propolets

PROPOLETS CU vitamina c
Compozitie:
O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg si excipienti: zahar, sirop de amidon, acid citric ulei de lamaie.

Indicatii:
Propolisul are un efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene.
Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului.


PROPOLETS FARA ZAHAR
Compozitie:
O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg si excipienti: izomalt, acid citric, ulei de lamaie, acesulfam K, aspartam.

Indicatii:
Contine aspartam, care este o sursa de fenilalanina.
Propolisul are efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene.

PROPOLETS CU MACES
Compozitie
O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg, extract uscat de maces - 17, 5 mg, extract uscat de zmeura 17,5 mg si excipienti: zahr, sirop de amidon, acid citric, mentol, azorubinam, aroma de zmeura. Propolisul are efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului. Macesul este o sursa naturala de Vitamina C usor absorbabila.

Indicatii
Fructele de maces calmeaza iritatiile mucoasei bucale si faringiene. Siropul de zmeura are actiune sudorifica si intareste imunitatea organismului.
Pastile cu propolis, maces si sirop de zmeura. Pentru gat si iritatii ale mucoasei bucale. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului.

Recomandari

Propolets se recomanda cu precadere:
- pentru calmarea iritatiilor mucoaselor cavitatii bucale si gatului;
- in stari de rezistenta redusa a organismului;
- pe perioada riscului marit de aparitie a racelii.

Administrare:
A se administra pana la 5 pastile pe zi.
Pastila nu trebuie inghitita ci lasata in cavitatea bucala pana la dizolvarea completa, astfel incat substantele active eliberate sa actioneze cat mai mult timp asupra mucoaselor cavitatii bucale si gatului.

Prezentare:
16 pastile

Producator:
Nepentes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea