Litera P

#prospect #medicament

Prenatal, tablete

Prospect Prenatal, tablete

Indicatii
Pentru femeile insarcinate si care alapteaza. Prenatal acopera in proportie de 100% atat nevoile gravidei, cat si ale embrionului, contribuind la o dezvoltare armonioasa a fatului si la nasterea unui copil frumos si sanatos.

Doze si mod de administrare
1 tableta pe zi.

Compozitie
Vitamina a + beta caroten (vitamina a acetat) 4 000 UI; vitamina b1 (thiamina mononitrat) 1,84 mg; vitamina b2 (riboflavina) 1,7 mg; vitamina b3 (niacinamida) 18 mg; vitamina b6 (piridoxina) 2,6 mg; vitamina b9 (acid folic) 0,8 mg; vitamina b12 (ciancobalamina) 4 g; vitamina c (acid ascorbic) 100 mg; vitamina D3 (cholecalciferol) 400 UI; vitamina E (acetat) 11 mg; calciu (sulfat de calciu) 200 mg; fier 60 mg; zinc (oxid de zinc) 25 mg.

Actiune terapeutica
Formula speciala conceputa pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, contine 10 vitamine esentiale, calciu, fier si zinc, in concentratii optime. O singura tableta zilnic asigura aportul de vitamine si elemente minerale necesare pe perioada sarcinii: regleaza tulburarile de metabolism intermediar glucidic, lipidic si protidic; vitaminele antioxidante A, C si E protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi si cresc rezistenta organismului la infectii: acidul folic contribuie la formarea placentei si dezvoltarea embrionului, previne malformatiile congenitale (spina bifida, anencefalia) si stimuleaza secretia lactata; previne deficitul de calciu (hipocalcemia, decalcefierile, tetania, spasmofilia, cariile dentare, afectiuni frecvente la gravide si lauze); previne si combate anemiile (prin aportul suplimentar de fier si zinc); contribuie la mentinerea starii de sanatate a pielii, parului, unghiilor si dintilor; diminueaza starea de oboseala, surmenajul si amelioreaza dispozitia generala a femeii gravide.

Contraindicatii
Nu se administreaza la copii.

Masuri de precautie
A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse
Nu exista la dozele recomandate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare