Litera P

#prospect #medicament

Parodium, gel gingival

Prospect Parodium, gel gingival

Indicatii

Parodium este un produs pentru tratamente buco-dentare. Trebuie aplicat direct pe gingie cu degetul sau cu aplicatorul. Nu stergeti. Va sfatuim sa-l folositi de 3 ori pe zi. Parodium favorizeaza prevenirea: inrosirii si umflarii gingiilor; sangerarii gingiilor; mirosului neplacut al respiratiei.

Compozitie

Clorhexidina (digluconat) 0,02 g; Rheum Palmatum (extract de) 0,20 g; Excipient q.s.p. 100 g. Contine formaldehida.

Actiune terapeutica

Gelul gingival Parodium pentru gingiisensibile contine un agent antibacterian puternic: clorhexidina si un extract din planta Rheum Palmatum. clorhexidina: un agent antibacterian puternic. Clorhexidina favorizeaza eliminarea placii bacteriene si impiedica reaparitia ei. Ea asigura o protectie de lunga durata, acoperind intervalul intre doua spalari pe dinti. Rheum Palmatum: o planta cu proprietati calmante. Aceasta planta de origine chineza este cunoscuta de 4000 de ani pentru proprietatile ei. Rizomul sau contine glicozide si agenti tananti. Unii din compusii sai au o activitate benefica asupra umflarii gingiilor. Excipient: Parodium are proprietati farmaceutice speciale. El adera perfect la gingie si mentine direct pe zonele sensibile principalii componenti pentru o mai buna eficacitate.

Mod de administrare

Se maseaza gingiile de 3 ori pe zi, timp de 7 zile, dupa periaj. A nu se clati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea