Litera P

#prospect #medicament

Panadol baby infant, suspensie interna

Prospect Panadol baby infant, suspensie interna

Indicatii
Panadol pentru sugari si copii calmeaza durerile care insotesc aparitia dintilor, durerile de gat, durerile de dinti si reduce febra adesea asociata cu raceala, gripa si bolile infectioase ale copilariei, ca varsatul de vant, tusea convulsiva, pojarul si oreionul. Se recomanda sugarilor si copiilor pana la varsta de 12 ani, dar nu se va administra sugarilor sub varsta de 3 luni fara avizul medicului.

Doze si mod de administrare
O lingura de dozare este inclusa in interiorul ambalajului. Varsta copiilor: sub 3 luni: numai la recomandarea medicului. De la 3 luni la 1 an: de la 1/2 pana la 1 lingura doza de 5 ml. De la 1 la 6 ani: de la 1 pana la 2 linguri doza de 5 ml. De la 6 la 12 ani: de la 2 pana la 4 linguri doza de 5 ml. Daca este necesar, doza se repeta la fiecare 4 ore. A nu se depasi 4 doze in 24 de ore.

Masuri de precautie
A nu se depasi doza recomandata. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se administra copiilor mai mult de 3 zile fara a consulta medicul. Pentru sfaturi referitoare la medicament, consultati farmacistul. A nu se administra sugarilor sub varsta de 3 luni fara avizul medicului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea