Litera O

#prospect #medicament

Oxadol, fiole.

Prospect Oxadol, fiole.

Contraindicatii

Hipersensibilitate la produs. Sindrom epileptic sau convulsii in antecedente. Se impun precautii in administrarea la pacientii cu tahicardie, glaucom, hipertrofie de prostata, precum si in cursul sarcinii.

Reactii adverse

Rar pot aparea: somnolenta, greata, cefalee, senzatie de gura uscata, varsaturi, gastralgii, depresie, astenie, tulburari de vedere.

Compozitie

Fiole a 1 ml solutie injectabila, continand 20 mg nefopam/ml

Actiune

Analgezic eficace in algii de diferite tipuri si intensitati. Produsul nu are efect antiinflamator si antipiretic, este bine tolerat, nu determina dependenta, nu are efecte hipnotice sau sedative, nu influenteaza functia respiratorie si coagularea, nu produce hemoragii digestive.Indicatii: Algii acute si cronice de diferite etiologii si intensitati.

Administrare

In administrarea i.m.: 1-3 fiole/zi. Se recomanda ca pacientul sa fie in repaus 15-20 de minute dupa administrare. Pentru administrarea i.v. se recomanda diluarea solutiei in ser fiziologic sau solutie de glucoza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare