Litera M

#prospect #medicament

Metroruboril crema

Prospect Metroruboril crema

Prezentare

Tub 30 ml.

Compozitie

Apa, alcool-cetil & ceteh20&stearat 20, parafina lichida (ulei mineral), extract mimosa tenuiflora, dioxid de titan, extract de ranunculus ficaria, escine, (metil-2 nitro-5 imidazolil)~2 etanol, diazolidinil uree, bisabolol, acid glicirretinic, carbomer, trietanolamina, metilparaben, propilparaben.

Indicatii

Tenuri fine si sensibile, ce prezinta roseata si mici vase de sange aparente vizibile, protejeaza eficient tenul eritrozic contra radiatiilor solare UVA, UVB si IR

Gratie unei asocieri de principii active, special selectionate,

MetroRuboriL crema:

Protejeaza eficient tenul eritrozic, contra radiatiilor solare UVA, UVB si IR, avand incorporat un ecran solar mineral hipoalergenic;

Calmeaza rapid senzatia de caldura si de congestie, gratie asocierii a doua principii active de origine vegetala (enoxolona si bisabolol) cu proprietati calmante;

Contine un trio de principii active vegetale (escine, heterozid de ficaria si mimoza) care actioneaza la nivelul micilor vase sanguine ca tonifiant si decongestionant, limitand de asemenea vosodilatatia si aparitia rosetii.

De asemenea, a fost demonstrat ca in aceste cazuri (tenuri eritrozice) la nivelul epidermei este prezent un parazit, acarian, cunoscut sub numele de Demodex folliculorum. Acesta nu este singurul responsabil de afectiune, dar contribuie la mentinerea si agravarea simptomelor. De aceea MetroRuboriL crema, contine un ingredient activ (metil-2 nitro-5imidazol)-2etanol, ce impiedica dezvoltarea Demodex folliculorum.

Doze si mod de administrare

Este recomandat de utilizat MetroRuboriL crema, in cure de cel putin 3 luni, cu 2 sau 3 aplicatii pe zi. Dupa o aplicare corecta si dupa ce crema a intrat bine in piele, se poate aplica machiaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare