Litera M

#prospect #medicament

Memo, capsule moi

Prospect Memo, capsule moi

Compozitie
O capsula MEMO, cu un continut in greutate de 1000 mg, contine: Royal Jelly liofilizat 280,5 mg (echivalent cu 750 mg laptisor de matca natural), extract de ginseng (Panax ginseng) 150 mg, extract de Damiana (Turnera diffusa/ T. aphrodisiaca) 100 mg, extract de ginkgo biloba 120 mg si excipienti: lecitina, etil-vanilina, ceara de albine, grasimi vegetale hidrogenate, ulei rafinat din seminte de soia, gelatina, sorbitol, glicerol 85%, etil-hidroxibenzoat de sodiu, propil-hidroxibenzoat de sodiu, oxid rosu de fier, oxid negru de fier, colorant rosu din Dactylopius coccus (rosu cochineal).

Mecanism de actiune
Capsulele MEMO contin o combinatie echilibrata formata din 4 extracte naturale cu proprietati nootrope (care imbunatatesc functiile mentale, respectiv memoria, concentrarea, procesul de invatare) psihostimulante (care imbunatatesc tonusul psihic), de imbunatatire a circulatiei sangvine si cu efecte anti-imbatranire.
Prima componenta din MEMO este Royal Jelly (Laptisorul de matca), folosit de secole datorita compozitiei sale bogata in factori nutritivi incluzand aminoacizi, glucide (in special fructoza), acizi grasi polinesaturati, enzime, vitamine din complexul B si vitaminele C si E, minerale si oligoelemente, precursori de colagen, molecule cu proprietati anti-microbiene (precum proteina royalsin si acidul decenoic). Royal Jelly regleaza metabolismul celular, mentine integritatea celulara, protejeaza corpul de actiunea oxidanta a radicalilor liberi si creste imunitatea naturala a organismului, avand un efect global de stimulare a vitalitatii si de intarziere a aparitiei semnelor de imbatranire. Royal Jelly este totodata un tonic al aparatului reproducator, fiind benefic in tulburarile de dinamica sexuala.
A doua componenta din MEMO este Extractul de Ginseng, bogat in ginsenozide, fitosteroli, carbohidrati, aminoacizi, peptide, vitamine, minerale si anumite enzime. Ginseng-ul imbunatateste rezistenta naturala a organismului, functiile mentale si psihomotorii, activitatea inimii, avand evidente efecte anti-oboseala si anti-stress. Ginsenozidele cresc sinteza de oxid nitric, molecula implicata direct in vasodilatatie, ceea ce explica efectele benefice ale Ginseng-ului in tulburari circulatorii, inclusiv in disfunctia erectila.
A treia componenta din MEMO este Extractul de Damiana, obtinut din frunzele unei plante subtropicale (Turnera diffusa/T. aphrodisiaca), contine uleiuri volatile, glicozide, arbutina (un antiseptic urinar), damianina si beta-sitosterol. Damiana este un stimulator general pentru toate organele corpului dar in special pentru sistemul nervos, avand efecte tonice, anti-stress si anti-depresive, cat si pentru aparatul reproducator (atat pentru barbati cat si pentru femei). Damiana este un afrodisiac cu o eficienta foarte mare in cresterea potentei sexuale, in trezirea libido-ului (dorinta de satisfacere a instinctului sexual) si depasirea disfunctiilor sexuale.
A patra componenta din MEMO este extractul de Ginkgo biloba ce contine 24% flavonoide, 6% terpene lactonice (ginkgolide, bilobalide) si proantocianidine, avand puternice proprietati nootrope. Imbunatateste fluxul sangvin cerebral si este neuroprotector (prin actiune antioxidanta si de imbunatatire a metabolismului celular). Datorita cresterii fluxului sangvin cerebral, Gingko biloba imbunatateste global functiile mentale atat la tineri, suprasolicitati in conditii de stress, cat si la varstnici, afectati de degenerescenta si afectiuni cronice.

Indicatii
Avand toate aceste componente naturale, MEMO este benefic pentru imbunatatirea memoriei si functiilor mentale atat in cazul persoanelor tinere si sanatoase dar supuse stresului si suprasolicitarii, cat si in cazul celor cu tulburari circulatorii cerebrale (manifestate prin ameteli, dureri de cap, stari depresive, dificultati in concentrare si memorizare). In cazul varstnicilor, MEMO creste performantele cognitive, atentia, memoria, sociabilitatea. MEMO este benefic pentru refacerea bunei dispozitii si este un tonic general eficient in caz de oboseala si stari de epuizare. MEMO este benefic si in tulburari circulatorii periferice, inclusiv in cazul disfunctiilor sexuale, atat la barbati cat si la femei. MEMO creste capacitatea organismului de a se adapta la stress si suprasolicitare fizica si mentala.
Ca si tonic si energizant, MEMO este un produs sigur de utilizat, inclusiv in cazul persoanelor diabetice, varstnice sau cu afectiuni cronice.

Doze si mod de administrare
1 capsula pe zi.
A se utiliza cu precautie la persoane care primesc anticoagulante orale sau care au tulburari de coagulare. In cazul in care persoana urmeaza a fi supusa unei interventii chirurgicale, administrarea MEMO se opreste cu 14 zile inaintea interventiei.

Masuri de precautie
Acest supliment nu inlocuieste un regim alimentar variat. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Ambalaj: cutie cu 1 blister avand 12 capsule moi.
Pastrare : A se pastra la temperatura camerei (15-30�C), ferit de umezeala.
Producator: EUROPEAN EGYPTIAN Pharm. Ind., Alexandria, Egipt
Importat de : Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius 23, sector 5, Bucuresti, Tel. 021-311.32.19, fax 021-311.32.58
Certificat de Notificare seria AA / nr. 1534 / 02.11.2007


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare