Litera M

#prospect #medicament

Malucol, comprimate

Prospect Malucol, comprimate

Compozitie
Un comprimat contine 200 mg hidroxid de alumniu gel uscat, 200 mg hidroxid de magneziu, aromatizanti (aroma de menta), edulcoranti (manitol, sorbitol, zaharina sodica) si excipienti (stearat de magneziu, talc) pana la 600 mg.

Indicatii
Tratamentul simptomatic al hiperaciditatii gastrice din: ulcerul gastric necomplicat, ulcerul duodenal, gastrite, hiperaciditate gastrica, esofagita de reflux, hernie hiatala.

Doze si mod de administrare
1 - 4 comprimate de 3 - 4 ori pe zi, administrate la 20 minute sau cel mult o ora dupa mese si respectiv inainte de culcare. in timpul crizelor dureroase se administreaza 1 - 4 comprimate. in general, nu se recomanda administrarea a mai mult de 16 comprimate pe zi. Comprimatele sunt masticabile, edulcorantii si aromatizantul din formula conferind produsului un gust placut, dulce-mentolat-racoritor. Produsul poate fi utilizat si de catre diabetici.

Contraindicatii
Insuficienta renala severa.

Masuri de precautie
Malucol poate influenta absorbtia unor medicamente administrate concomitent, fenomen care trebuie evaluat de catre medicul curant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare