Litera M

#prospect #medicament

Magneziu forte + vitamina b6

Prospect Magneziu forte + vitamina b6

Magneziu 300mg
Vitamina B6 5mg

20 de comprimate efervescente cu aroma de lamaie.

Magneziul are efect calmant (scade excitabilitatea fibrelor neuro musculare, atat netede cat si striate). Contracareaza stresul si are efect procector asupra miocardului, actionand impotriva anoxiei si ischemiei. Protejaza celulele vaselor de sange, impiedicand calcifierea aterosclerotica si modificarile tesutului conjunctiv.
Magneziul este unul dintre elementele intracelulare esentiale. El activeaza numeroase reactii ezimatice, care regleaza, printre altele, sinteza si utilizarea compusilor furnizori de energie, cum ar fi carbohidratii, proteinele si grasimile. Ia parte la transportul ionilor, mai ales a potasiului si calciului, influentand astfel multe alte transformari celulare.
Vitamina B6 adaugata magneziului creste asimilarea acestuia in organism, asigurandu-i o concentratie mare in plasma, eritrocite si o scadere a eliminarii prin urina.

Produsul este indicat in stari de stres, in caz de iritabilitate crescuta sau in timpul efortului fizic si psihic intens.

Doze si mod de administrare :

1 comprimat pe zi, dupa masa, dizolvat intr-un pahar cu apa.
Preparatul nu contine zahar, putand fi consumat si de diabetici.

Compozitie :

Carbonat de magneziu, acid malic, acid citric, bicarbonat de sodiu, amidon, ciclamat de sodiu, aroma de lamaie, acesulfam – K, aspartam, Vitamina B6, riboflavin – 5’ – fosfat.

A se pastra in ambalajul bine inchis, la temperatura camerei, ferit de umezeala. A nu se lasa la indemana copiilor. Supliment alimentar. Acest preparat nu poate fi folosit ca inlocuitor al unei diete difersificate. A nu se depasi doza recomandata.Contine aspartam, care reprezinta o sursa de fenilalanina.

1 comprimat de 4600 mg :

Vitamina B6 5 mg*
Magneziu 300 mg**

* 250% doza zilnica recomandata
** 100% doza zilnica recomandata
(conf. HG 106/2002)


Producator: Zdrovit

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea