Hyason, fiole

Prospect Hyason, fiole

Ce este Hyason si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Pentru favorizarea difuzarii si absorbtiei lichidelor injectate subcutanat sau intramuscular in cantitate mare (solutii glucozate si de electroliti, mai ales la copiii mici); usurarea absorbtiei edemelor si hematoamelor traumatice si postoperatorii.

Mod de administrare

Subcutanat sau intramuscular, 1-2 fiole (150-300 u.i.), in cantitatea de lichid potrivita scopului folosirii (seringile si acele dezinfectate cu alcool se vor clati cu apa distilata sterila inainte de intrebuintare, deoarece alcoolul denatureaza proteina enzimatica); injectarea se face in conditii de asepsie stricta.

Reactii adverse posibile

Reactii alergice; prudenta in infectii. Nu se injecteaza in plagi prin muscatura si intepaturi de insecte, in tesuturi injectate sau modificate neoplazic; nu se injecteaza intravenos. Asocierea cu salicilatii este contraindicata (inhiba enzima).

Informatii suplimentare

Compozitie

Fiole continand hialuronidaza 150 u.i. sub forma de pulbere liofilizata pentru prepararea de solutie injectabila (cutie cu 1 fiola hialuronidaza si 1 fiola solvent).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea