Prospect Hemodin

Ce este Hemodin si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Complexul original de bioflavonoide si alte substante naturale care au influenta favorabila asupra aparitia hemoroizilor, influenteaza pozitiv digestia si consistenta scaunului. Componentele active influenteaza tonusul venos, participa la intarirea si protectia peretelui venos, contribuie la accelerarea tranzitului intestinal si la o digestie sanatoasa.

Hemoroizii - un tabu neplacut
Dificultati cu hemoroizi (denumiti si popular "tranji") nu apartin de tematica de conversatie binevenita . in acelasi timp, cel putin o data in viata se intaneste cu ele cca. 85% din populatie! ii putem compara cu binecunoscutele varice de la membrele inferioare. Doar ca in alta parte a corpului. Cauzele aparitiei hemoroizilor sunt cateva si frecvent apar in combinatie - serviciu sedentar, constipatie cronica, mostenirea ereditara, femeile dupa nastere, consumarea meselor bogate in condimente, etc. Conform etapelor, acestia apar cu dureri si mancarimi in zona rectala, apoi apar cu sangerari cu un risc crescut de inflamatii, pana la prolapsuri permanente si dureroase, care de regula sunt rezolvate prin operatie chirurgicala. De aceea este oportun sa acordam atentia cuvenita simptomelor mentionate si sa ne orientam spre ajustarea deprinderilor de alimentatie si de defecare. Dificultatile mentionate pot fi manifestari ale unui alt tip de imbolnavire grava, de ex. cancerul intestinului gros, si de aceea este intotdeauna adecvat sa va ganditi asupra unei consultatii la medicul de specialitate proctolog.

Hemodin poate fi utilizat pentru o perioada indelungata.
Actiune:
Substante active:
Ajuta in cazul formelor acute si cronice de hemoroizi: continutul de fractii de flavonoide micronizate purificate (diosmina, hisperidina) are impact benefic asupra durerii, mancarimii, inflamatiilor, scurgerilor, prolapsului, iritatiilor si a sangerarii. Are caracter antiinflamator, antioxidant si antimutagen. Acest efect este sprijinit de prezenta altor componente (troxerutin, escin).

Pozitiv, influenteaza si digestia: fibra solubila nedigestibila, un probiotic important (Inulina) stimuleaza cresterea bacteriilor probiotice in intestinul gros si impreuna cu drojdii din familia Saccharomyces cerevisiae (componentul Lalmin Se) are efect favorabil asupra digestiei si influenteaza consistenta scaunului. Seleniul legat organic mareste protectia antiinflamatoare si antioxidanta.

Hemodin - ajutor eficient
Hemodin contine complexul de bioflavonoide cu efect verificat clinic la vindecarea formei acute si cronice a hemoroizilor.*)
Impreuna cu fibra nedizolvabila si componentele care maresc peristaltismul intestinelor participa insemnat la digestia sanatoasa.*),

Mod de administrare

Se administreaza 1 comprimat zilnic in timpul mesei.
Se administreaza cu o cantitate suficienta de lichid.

Informatii suplimentare

Compozitie

1 tableta contine:
Fractii de flavonoide micronizate purificare (diosmin, hisperidin; 90:10) 445 mg
Troxerutin 15 mg
Aesculus hippocastanum (20% aescin) 60 mg
Lalmin Se (corespunde cu 4.8 i�g Se) 25 mg
Inulina 175 mg

Excipienti: Talc E553b, stearat de magneziu E470b, celuloza microcristalina E460

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului