Litera G

#prospect #medicament

Gyno-canesten 6

Prospect Gyno-canesten 6

Ce este Gyno Canesten 6 si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Infectii ale regiunii genitale (vaginite) provocate de fungi (mai ales Candida) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida. De asemenea: in infectii cu Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii grampozitive si gramnegative (leucoree infectioasa, vaginite, suprainfectii).
Pentru tricomonas este necesara medicatie orala cu un antitricomonazic.

Mod de administrare

1 comprimat vaginal dimineata si unul seara, timp de 6-12 zile. A nu se aplica in perioada menstruala, tratamentul trebuind a fi incheiat inainte de inceperea menstruatiei. Dupa primele trei luni de sarcina se poate administra, dar fara a folosi aplicatorul. Gyno Canesten poate reduce eficacitatea si siguranta unor produse din latex, precum prezervativele si diafragmele. Eficacitatea spermicidelor vaginale poate fi redusa, dar efectul este temporar si dureaza numai in timpul tratamentului.

Mod de utilizare: Inserarea comprimatelor vaginale cu aplicatorul: 1. Trageti de tija aplicatorului pana se opreste. Ca sa introduceti comprimatul vaginal in aplicator, deschiderea acestuia trebuie presata pentru a lua o forma ovala. Puneti comprimatul in aplicator cu varful in sus. 2. Introduceti cu atentie aplicatorul in vagin, cat mai profund. 3. Impingeti tija aplicatorului pana se opreste, astfel inserandu-se comprimatul in vagin. Se scoate tija din aplicator. Comprimatele vaginale se pot insera si fara aplicator.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

In cazul unei sensibilitati la clotrimazol; in primele 3 luni de sarcina; in cazul unei infectii repetate mai mult de patru ori in 12 luni; contraindicat sub 18 ani.

Reactii adverse posibile

In cazuri rare: hipersensibilitate sistemica la nivelul pielii (eritem, prurit); la nivelul sistemului respirator (probleme respiratorii); la nivelul sistemului cardiovascular (hipertensiune); la nivelul sistemului gastrointestinal (greata, diaree).

Informatii suplimentare

Compozitie

1 comprimat vaginal contine 0,1 g clotrimazol.

Alti ingredienti: calciu lactat pentahidrat, poli(1-vinil-2-pirolidon), bioxid de siliciu foarte dispersat, lactoza 1 H2O, stearat de magneziu, amidon de porumb, metilhidroxipropilceluloza, celuloza microcristalina, acid lactic.

Ambalaj

Cutie cu 6 comprimate vaginale + 1 tub de crema vaginala - 20 g si aplicator. Terapie pentru 6 zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare