Litera G

#prospect #medicament

Ginseng, capsule gelatinoase moi

Prospect Ginseng, capsule gelatinoase moi

Ce este Ginseng, capsule gelationase moi si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

GINSENG capsule contin extract din radacina uscata a varietatii coreene de Panax Ginseng, denumit si “ginseng rosu” sau “ginseng yang”. Principiile sale active, numite ginsenozide, sunt cunoscute ca avand proprietati de stimulare a sistemului nervos, a activitatii cardiace si a imunitatii precum si actiune adaptogena la stress, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual, actiune anabolizanta si fertilizanta (la barbati si femei), actiune antioxidanta radioprotectoare si hepatoprotectoare.

Extractul de ginseng este benefic ca si supliment pentru mentinerea vitalitatii si energizant in perioadele de efort fizic si intelectual, in convalescenta dupa boli infectioase, in stari de stress psihic, in stari de debilitate fizica, senilitate, diabet zaharat, distrofii. Avand si proprietati afrodisiace si de stimulare a microcirculatiei, este benefic in disfunctii sexuale si tulburari circulatorii.

Mod de administrare

Adulti : 1-2 capsule pe zi, de preferat dimineata sau in prima jumatate a zilei.

Informatii suplimentare

Compozitie

Fiecare capsula contine: 100 mg extract de ginseng (Panax ginseng) si excipienti : ulei din boabe de soia, ceara de albine, lecitina, etilvanilina ; invelisul capsulei : gelatina, glicerol, sorbitol, colorant rosu cochineal, dioxid de titan, etilhidroxibenzoat sodic, propilhidroxibenzoat sodic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea