Litera G

#prospect #medicament

Gamaglobulina pentru administrare intravenoasa

Prospect Gamaglobulina pentru administrare intravenoasa

Compozitie
Gamaglobulina pentru administrare intravenoasa este o solutie de gamaglobulina umana apirogena, cu o concentratie proteica de 5 -0,5 g% si cu activitate anticomplementara redusa, obtinuta din plasma umana individual controlata din punct de vedere al aghbs, Ac anti HCV, Acanti HIV1-2 si gasita are activa cu cele mai performante kituri. Acest preparat contine anticorpi anti Rubella, mai putin de 300 UI/ml, sia nticorpi anti pertussis, mai mult de 40 UI/ml.
Aspect: Se prezinta sub forma de solutie limpede, slab galbuie, fara flocoane sau particule in suspensie. Se livreaza in cutii cu 2 fiole stantate. Prezervant: Nu contine.

Indicatii

Se foloseste terapeutic si profilactic impreuna cu antibiotice corespunzatoare in: septicemii grave, in care s-a instalat starea de soc septic; infectii bacteriene acute sau cronice; cazul unor interventii chirurgicale complexe; tratamentul infectiilor microbiene in sida.

Contraindicatii
Produsul este bine tolerat; nu se utilizeaza daca este tulbure.

Mod de administrare
Se administreaza dupa gravitatea bolii si corespunzator greutatii corporale, in doze care variaza intre 1 g si 5 g gamaglobulina, in interval de 24 ore; doza se poate repeta la nevoie. Administrarea se face intravenos prin perfuzie lenta, in ser fiziologic, sub supravegherea medicului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea