Litera F

#prospect #medicament

Fermenti pancreatici

Prospect Fermenti pancreatici

Compozitie:
Un drajeu contine pancreatina 275mg (echivalent cu o activitate enzimatica minima per drajeu, de: 18 u.W activitate proteolitica, 6 u.W activitate lipolitica si 6.5g activitate amilolitica) si excipienti: amidon de porumb, zahar, gelatina, talc, acetoftalat de celuloza, polisorbat 80, polietilenglicol 400, carbonat de calciu, colorant Sunset Yellow (E 110), ceara galbena, ceara carnauba.
Descrierea produsului:
FERMENTI PANCREATICI este un preparat enzimatic digestiv, cuprinde fermenti pancreatici: proteolitici, lipolitici si amilolitici. Acest produs asigura dizolvarea grasimilor, proteinelor si carbohidratilor, ajuta digestia si mentine tractul digestiv in stare optima.
Indicatii:
Este indicat ca tratament in:
- pancreatita cronica;
- Fibroza chistica pancreatica (la copii);
- Tulburarii digestive prin exces alimentar la bolnavii cu insuficenta secretorie a pancreasului (profilactic si curativ);
- Dischinezie biliară;
- Colite si enterocolite.
Mod de administrare:
Adulti:
Se administreaza oral 1 drajeu de 3 ori pe zi, in timpul meselor principale sau imediat dupa masa. Drajeurile se inghit intregi cu putina apa.
Pentru copii:
dozele de adminstrare se vor recomanda de către medic.
Reactii adverse:
Dozele mari administrate la copii pot provoca leziuni perinale.Exceptional pot sa apara reactii alergice imediat dupa administrare, mai ales la copii cu fibroza chistica.
Contraindicatii
Hipersensibilitate la pancreatina sau la oricare dintre componentele produsului.Acutizari ale pancreatitei cronice.
Prezentare:
Cutie cu un flacon continand 30 drajeuri.
Pastrare:
A nu se lasa la indemana copiilor!A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !A se pastra la temperaturi cuprinse intre 8- 15�C, in ambalajul original!A nu se depasi doza zilnica recomandata!Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat!supliment alimentar notificat la Institutul de Bioresurse alimentare.
Producatorul :
S.C. FABIOL S.A.B-dul Timisoara nr.50, sector 6, Bucuresti, Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare