Litera F

#prospect #medicament

Farebil, solutie interna

Prospect Farebil, solutie interna

Ce este Farebil si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

FAREBIL creste secretia biliara, elimina spasmele ductelor biliare, si in timp, imbunatateste metabolismul ficatului, avand actiune deosebit de valoroasa in cazul litiazei biliare.

Efectul complex al produsului asupra majoritatii afectiunilor hepato-bililiare (mai ales asupra litiazei colecistice) se datoreaza in special actiunii conjugate a substantelor ce il compun. Rezulta o ameliorare rapida a simptomatologiei si disparitia durerii. Administrat in cura va reduce severitatea colicilor, si de obicei, durerile vor ceda complet in scurt timp. Activitatea ficatului creste, si astfel se previne staza biliara; s-a observat disparitia treptata a calculilor biliari. Tulburarile digestive ce insotesc suferinta hepatica sunt eliminate, fara a necesita folosirea laxativelor.

Recomandari: afectiuni hepato-biliare si litiaza colecistica.

Mod de administrare

Dupa sfatul medicului, sau 3-5 picaturi pe o bucata de zahar sau paine, de 4-5 ori pe zi, inaintea meselor principale. In timpul crizelor se recomanda pana la 10 de picaturi, doza ce se poate repeta, la nevoie, dupa 20 minute.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

In caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita acuta.

Sarcina si alaptarea

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Informatii suplimentare

Compozitie

Ingrediente (pentru 100 gr. solutie): 13.75 gr. alfa-pinen, 3.40 gr. beta-pinen, 4.60 gr. camfen, 2.00 gr. 1.8-cineol, 5.00 gr. borneol, 29.75 gr. mentol, 6.00 gr. mentona, ulei de floarea soarelui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului