Litera E

#prospect #medicament

Entran forte

Prospect Entran forte

Ce este Entran Forte si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Spre deosebire de alte suplimente alimentare destinate imbunatatirii performantelor sexuale, Entran Forte nu este un tratament de lunga durata.
Entran Forte este recomandat persoanelor care doresc sa obtina la un moment dat o performanta si o placere sexuala superioara.

Entran este un produs cu o formula echilibrata, destinat cresterii sigure si de durata a performantelor sexuale. Entran capsule este un produs energizant foarte puternic care combina arta moderna a fabricarii medicamentelor cu experienta medicinei traditionale care a condus la realizarea unui produs remarcabil. Aceasta combinatie a demonstrat de multi ani efectele benefice fiind folosit extensiv in Asia si Orient dupa care produsul a castigat rapid in popularitate in Europa si America. Entran este varianta naturala a cunoscutei pastile albastre. Entran nu doar imbunatateste sexualitatea ci mai mult, prin acesti nutrienti 100% naturali cu o lunga istorie de utilizare, imbunatateste functionarea intregului organism , care conduce la o puternica senzatie de bine. Entran este benefic tuturor grupelor de varsta si pentru toate categoriile de persoane, fiind utilizat de oameni care nu au sau nu au avut vreodata probleme sexuale sau de erectie , acestia folosind Entran pentru o senzatie deosebit de placuta in experienta sexuala. Entran Forte conduce la o erectie puternica dupa stimulare, prin cresterea fluxului sanguin in zona organelor genitale, dar si printr-o stimulare generala a intregului organism si a sistemului nervos.

Mod de administrare

Se recomanda administrarea dozei unice (o capsula si un comprimat o data), cu aproximativ 1 ora inainte de actul sexual, nu mai des de o data pe zi.
La persoanele de peste 45 ani, se recomanda administrarea Entran Forte nu mai des de o data la 3 zile.
Cale de administrare: orala.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Nu se administreaza copiilor, femeilor in perioada de sarcina si alaptare, bolnavilor suferinzi de afectiuni cardiace sau renale, persoanelor in varsta.

Reactii adverse posibile

Datorita ingredientilor 100% naturali, Entran Forte nu prezinta efecte adverse, nu provoaca senzatie de oboseala, dureri de cap, vedere colorata, probleme cardiace.

Informatii suplimentare

Compozitie

O capsula contine: panax ginseng 75 mg, cordyceps sinensis 75 mg, cistanche deserticola 40 mg.
Un comprimat contine: tangkat ali extract 80 mg.

Ambalaj

Doza unica – o capsula si un comprimat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare