Litera E

#prospect #medicament

Entran duo

Prospect Entran duo

Ce este Entran Duo si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Entran este un produs cu o formula echilibrata, destinat cresterii sigure si de durata a performantelor sexuale.
Entran capsule este un produs energizant foarte puternic care combina arta moderna a fabricarii medicamentelor cu experienta medicinei traditionale care a condus la realizarea unui produs remarcabil.

Aceasta combinatie a demonstrat de multi ani efectele benefice fiind folosit extensiv in Asia si Orient dupa care produsul a castigat rapid in popularitate in Europa si America.
Entran este varianta naturala a cunoscutei pastile albastre. Cu ingredienti 100% naturali el nu are nici un efect advers cum au medicamentele, cum ar fi durerile de cap, oboseala, vedere colorata, probleme cardiace, etc.

Entran nu doar imbunatateste sexualitatea ci mai mult, prin acesti nutrienti cu o lunga istorie de utilizare, imbunatateste functionarea intregului organism, care conduce la o puternica senzatie de bine. Entran este benefic tuturor grupelor de varsta si pentru toate categoriile de persoane, fiind utilizat de oameni care nu au sau nu au avut vreodata probleme sexuale sau de erectie, acestia folosind Entran pentru o senzatie deosebit de placuta in experienta sexuala.

Mod de administrare

Entran Duo se administreaza sub forma de cura. Durata curei depinde de organismul fiecarui consumator, unele studii demonstreaza ca efectele optime se pot obtine in urma unei cure de 2 luni.

Doza zilnica recomandata este de 2-3 capsule (1300 - 1950 mg); 2 capsule /zi la persoane cu greutate corporala sub 50 kg. A nu se depasi 4 capsule/zi.

Informatii suplimentare

Compozitie

O capsula Entran Duo contine:
- pulbere de Maca 650 mg
- acid ascorbic 56,25 mg
- extract de guarana 10% 35 mg
- vitamina E 20 mg
- excipienti: stearat de magneziu.

Ambalaj

O cutie contine 15 capsule, reprezentand doza recomandata pentru 5 zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului