Litera D

#prospect #medicament

Doppelherz artro-aktiv plus

Prospect Doppelherz artro-aktiv plus

Ce este Doppelherz Artro-Aktiv Plus si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Aparatul locomotor (alcatuit din oase, ligamente, articulatii si muschi) este solicitat in fiecare zi. Suprasolicitarea, supraponderabilitatea si varsta inaintata sunt factori solicitanti.
Miscarea suficienta si alimentatia sanatoasa pot contribui la mentinerea mobilitatii si calitatii vietii la orice varsta.

Capsulele de Artro-Aktiv Plus contin o combinatie speciala a unor importante substante nutritive: Vitamina C si Cupru.

Vitamina C contribuie la biosinteza colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor. In plus, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. Tesutul conjunctiv este denumirea generica pentru structurile de sustinere si stabilitate ale organismului.

Glucozamina este o structura proteica speciala, un asa-numit aminozahar. Glucozamina intra in compozitia cochiliei crevetilor.

Condroitina face parte din grupul glucozaminoglicanilor. Glucozamina si condroitina sunt de origine animala.

Organismul uman nu poate produce singur vitamine si microelemente. Acestea sunt considerate "esentiale" si trebuie preluate permanent din alimentatie. In cazul unei nutritii neechilibrate sau a unui necesar crescut, se poate ajunge la grave deficiente in aportul acestor substante de importanta vitala pentru organism.

Vitaminele si mineralele sunt prezente in organism doar in cantitati foarte mici - de aceea se numesc micronutrienti. Cantitatile mici sunt corelate insa cu efectul foarte mare; un aport suficient al acestor substante este premisa pentru un metabolism normal si o functionare normala a organelor.

Capsulele de la Doppelherz contin o combinatie de substante de importanta vitala, care sprijina tintit sanatatea si starea de bine a organismului.

Mod de administrare

Se recomanda administrarea a 2 capsule zilnic, cu suficient lichid, in timpul meselor principale.

Informatii suplimentare

Compozitie

700 mg sulfat de glucozamina, 100 mg sulfat de condroitina, 40 mg Vitamina C, 200 micrograme cupru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea