Doppelherz aktiv meno

Prospect Doppelherz aktiv meno

Ce este Doppelherz Aktiv Meno si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Descriere amanuntita a suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv Meno

Doppelherz Aktiv Meno este un supliment natural nutritiv destinat femeilor care constituie formula ideala pentru ameliorarea simptomelor care apar la menopauza. Menopauza marcheaza sfarsitul perioadei reproductive la femei si se instaleaza prin modificarea nivelului de hormoni care se manifesta prin simptome ca transpiratia excesiva, bufeurile, iritabilitatea nervoasa si epuizarea. Soia isoflavone este ingredientul principal al suplimentului Doppelherz Aktiv Meno si are un rol fundamental in reducerea simptomelor menopauzei. Aparitia unui deficit de calciu in oase constituie un alt efect negativ al menopauzei, iar acest lucru poate si tinut sub control numai daca organismul primeste un aport mare de calciu. Mineralul poate fi regasit in suplimentul nutritiv Doppelherz Aktiv Meno care, impreuna cu avantajele pe care le are de a reduce simptomele menopauzei, are rolul de a contribui si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Actiunile benefice ale suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv Meno

Un mod de viata sanatos joaca un rol important in timpul si dupa anii de menopauza, miscarea suficienta si o alimentatie echilibrata fiind esentiale. In timpul menopauzei incepe modificarea nivelului de hormoni, manifestata prin fenomene neplacute, precum bufeurile sau transpiratia excesiva, insotite sau nu de iritabilitate nervoasa si epuizare.

Mod de administrare

Zilnic, o tableta in timpul mesei principale, cu suficient lichid.

Informatii suplimentare

Compozitie

Un comprimat contine:
50 mg soia isoflavone din 125 mg concentrat de soia, 500 mg Calciu, 5 micrograme Vitamina D3, 1,4 mg Vitamina B1, 1,6 mg Vitamina B2, 2,0 mg Vitamina B6, 3 micrograme Vitamina B12, 150 micrograme Biotina, 400 micrograme Acid folic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului