Litera D

#prospect #medicament

Doppelherz aktiv ginkgo biloba

Prospect Doppelherz aktiv ginkgo biloba

Ce este Doppelherz aktiv Ginkgo Biloba si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Ginkgo Biloba este folosita de multa vreme in Europa pentru a veni in sprijinul functiilor intelectuale. Extractul de Ginkgo are un continut specific/ de flavonoide si terpenoide. Totusi/ caracteristice sunt ginkgolidele/ care se afla si in alte plante/ dar nu in aceeasi cantitate. Flavonoidele si terpenoidele au proprietati antioxidante/ ele neutralizand radicalii liberi care distrug membranele celulelor si provoaca maladii. Acestea actioneaza sinergic cu ginkgolidele/ imbunatatind circulatia sangelui la nivel cerebral. Cresterea fluxului sanguin la nivelul creierului produce oxigenarea acestuia si are drept consecinta cresterea capacitatii de memorare si de concentrare. Disfunctiile cerebro-vasculare (pierderea memoriei/ dificultati in concentrare) precum si conditiile emotionale depresive/ pot fi ameliorate prin utilizarea produsului Ginkgo. Ginkgo are un efect pozitiv si poate fi administrat atat atunci cand depunem efort intelectual/ cat si in activitatile desfasurate zi de zi. Persoanele care/ din cauza varstei avansate/ sufera de pierderi de memorie/ pot profita de produsul Ginkgo.

Combinatia dintre Ginkgo si Vitamina B1 este/ din punct de vedere al metabolismului/ foarte eficienta/ deoarece creierul isi ia energia necesara din glucide/ iar vitamina B1 este o coenzima importanta in metabolizarea acestora. Vitamina B2 (sau Riboflavina) este responsabila de transportul oxigenului in procesul de metabolism. Ea ajuta la oxigenarea creierului/ iar functiile cerebrale sunt mai eficiente. Vitamina B6 participa in procesul de formare al globulelor rosii si poate exercita/ in mod indirect/ o influenta pozitiva asupra functiilor cerebrale.

Combinatia de extract de Ginkgo si Vitamine B ajuta foarte mult procesele cerebrale. Toate aceste substante actioneaza pentru ca activitatea cerebrala sa fie mentinuta la parametri optimi cat mai mult timp.

Mod de administare

Pentru adulti si copii de peste 14 ani/ cate 1 comprimat de 2 ori in 24 de ore. Comprimatele se inghit cu suficient lichid.

Informatii suplimentare

Compozitie

30 mg extract de frunze de Ginkgo Biloba, 1,4 mg Vitamina B1, 1,6 mg Vitamina B2, 2,0 mg Vitamina B6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea