Litera D

#prospect #medicament

Dermocare, crema

Prospect Dermocare, crema

Ce este Dermocare si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Dermocare crema este un produs de ingrijire a pielii si protectie anti-bacteriana. Dimethicona permite aderarea perfecta a cremei la nivelul pielii, protejand-o de iritantii hidrosolubili iar cetrimide indeparteaza germenii bacterieni, atat gram-pozitivi cat si gram-negativi. Substantele active sunt inglobate intr-o baza non-grasa si usor de spalat. crema Dermocare este bine tolerata pe piele, fiind compatibila cu pH-ul normal al pielii si nu produce iritatii chiar si in cazul utilizarii indelungate.

Dermocare crema este folosita in special pentru prevenirea iritatiilor produse de scutece la sugari si copii mici. Totodata Dermocare asigura protectia fata de infectarea leziunilor de tip taieturi superficiale sau zgarieturi; este benefica in cazul persoanelor imobilizate la pat, pentru a curata eficient pielea de germeni, contribuind astfel la prevenirea aparitiei escarelor (ulceratii de decubit/ de presiune). De asemenea este utilizata pentru protectie antibacteriana in cazul colostomiilor, arsurilor superficiale si protectia pielii impotriva uscarii sau iritatiilor datorate detergentilor sau altor substante chimice.

Tratamentul si prevenirea aparitiei ranilor de decubit; protectia pielii impotriva iritatiilor in colostomii; prevenirea iritatiilor de scutece; protectia pielii impotriva uscarii sau iritatiilor datorate detergentilor sau altor chimicale; ca antiseptic al pielii, pentru prevenirea infectiilor asociate taieturilor minore sau zgarieturilor; pentru curatirea preoperativa a pielii.

Mod de administrare

Se aplica pe piele o pelicula fina de crema, de 2-3 ori pe zi si se maseaza usor. Crema se va aplica pe pielea curata, care nu prezinta urme de detergenti sau sapun.

Atentionari si precautii

Precautii

Crema nu se aplica la nivelul ochilor.

Informatii suplimentare

Compozitie

Apa purificata, parafina, dimethicone 350, cetostearyl alcool, Rosa damascena, p-chloro-m-cresol, cetrimide.

Ambalaj

Tub cu 20 g crema.

�

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului