Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Litera C

#prospect #medicament

Crema adeziva protefix

Prospect Crema adeziva protefix

Ce este Crema adeziva Protefix si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Este recomandata celor care au probleme grave de adeziune si stabilitate a protezei precum si celor care au un flux salivar abundent.

Mod de administrare

Curatati proteza de orice resturi alimentare si depuneri si aplicati Protefix Crema adeziva cu Aloe Vera pe dantura umeda (in santurile protezei care se aplica pe creasta gingivala). Apasati tubul in treimea inferioara, aproape de orificiu de deschidere. Dozati cu economie Protefix Crema adeziva cu Aloe Vera, deoarece orice exces ar putea determina modificarea adeziunii protezei. La nevoie aplicati Crema adeziva si pe partea posterioara a protezei superioare care va adera de cerul gurii. Asezati apoi proteza dentara in gura si apasati cateva secunde pentru fixarea pe gingie. Asteptati cateva minute pana la prima masa. Crema adeziva aplicata nu va modifica esential pozitia protezei.
Dupa aplicarea cremei adezive, inchideti tubul cu grija, mentineti orificiul curat si uscat, deoarece patrunderea apei poate provoca intarirea cremei adezive. Resturile de crema adeziva pot fi indepartate cu ajutorul unui betisor cu vata inmuiat in ulei comestibil.

Important:
In anumite circumstante, poate aparea o depunere de ulei, care nu afecteaza efectul adeziv al cremei. Va rugam indepartati uleiul respectiv. Nu lasati la indemana copiilor! A nu fi folosit dupa expirarea termenului de valabilitate.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Hipersensibilitate la unul din ingrediente.

Reactii adverse posibile

In cazuri izolate, reactii de sensibilitate a mucoaselor membranoase ale cavitatii bucale sau chiar sistemice, nu pot fi excluse. Daca apare o reactie alergica, va rugam contactati medicul stomatolog.

Informatii suplimentare

Compozitie

Protefix Crema adeziva cu Aloe Vera contine:
amestec de saruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil-vinil-eter si anhidrida acidului maleic, carboximetil celuloza, parafina, vaselina, Aloe Vera Barbandensis Miller,dioxid de siliciu, mentol, azorubina, esterul metilic al acidului parahidroxibenzoic.

Va rugam luati in consideratie urmatoarele sfaturi:

Dupa folosire inchideti tubul cu grija, lasand orificiul uscat, deoarece patrunderea de lichid poate intari continutul.
Resturile de crema adeziva pot fi indepartate cu un tampon de vata inmuiat in ulei.
A fi folosita doar pe membrane mucoase sanatoase.
Nu lasati la indemana copiilor.
Nu folositi dupa data expirarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea