Calamine, lotiune

Prospect Calamine, lotiune

Ce este Calamine si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Calamine lotiune (120 ml), produsa de Pharco Pharmaceuticals, este o solutie recomandata pentru aplicare externa, bogata in componente minerale, calamine si oxid de zinc, eficienta in inlaturarea disconfortului produs de diverse iritatii ale pielii si intepaturi de insecte, insotite de mancarime, usturime si inrosirea pielii. Datorita proprietatilor absorbante si racoritoare pe care le are, Calamine lotiune confera o stare generala de bine si poate fi utilizata atat pentru tratarea diverselor eczeme, cat si pentru ameliorarea reactiilor alergice ale pielii sensibile. Calmanta si antipruriginoasa, Calamine lotiune este indicata si in urticarie sau eruptii cutanate, aplicandu-se in strat subtire pe tegumentele afectate, prin masaj usor.

Actiunile benefice ale lotiunii Calamine tratament iritatii piele

Calamine lotiune, de uz extern – prin componentele sale minerale, calamine si oxid de zinc, are proprietati absorbante si racoritoare, inlaturand disconfortul produs de diverse iritatii ale pielii si intepaturi de insecte, insotite de mancarime, roseata pielii sau usturime.

Mod de administrare

Flaconul se agita bine inainte de utilizare. Se aplica lotiunea calmanta in strat subtire pe piele si se maseaza usor. Aplicatiile se pot repeta de 3 – 4 ori pe zi.

Atentionari si precautii

Precautii

Lotiunea calmanta CALAMINE se va utiliza numai pentru uz extern. Se va aplica pe tegumente intacte. Se va evita contactul cu ochii si mucoasele. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Informatii suplimentare

Compozitie

Apa purificata, calamine, oxid de zinc, glicerol, bentonita, fenol. lotiune calmanta pentru iritatii ale pielii
Pentru uz extern.

Ambalaj

Flacon de plastic cu 120 ml lotiune de culoare roz-pal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului