Prospect Biotics

Ce este Biotics si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Biotics este un produs probiotic care asigura buna functionare a Tubului digestiv, atat la adulti, cat si la copii. Datorita continutului de Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium breve, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului: de asemenea, se foloseste asociat tratamentului cu antibiotice orale, datorita capacitatii de a reface flora intestinala.

Mod de administrare

- pentru restabilirea si mentinerea echilibrului intestinal: 1-3 capsule/zi;
- pentru prevenirea tulburarilor de tranzit din timpul calatoriilor: 1 capsula de trei ori/zi; se incepe cu 2 zile inaintea calatoriei si se continua 2 zile dupa calatorie;
- pentru a contracara efectul antibioticelor de distrugere a florei intestinale: 2-3 capsule/zi, in timpul tratamentului, luate la 3 ore dupa administrarea antibioticului si se continua inca o saptamana dupa terminarea tratamentului.

Se administreaza cu un pahar de apa, de preferat in timpul meselor.

Atentionari si precautii

Precautii

Nu se administreaza la copii sub 3 ani.

Cum se patreaza Biotics

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat.

Informatii suplimentare

Compozitie

Biotics Capsule contine minimum 1x 109 organisme viabile per capsula: Lactobacillus acidophilus 4,72 mg si Bifidobacterium breve 2,02 mg. Excipienti pentru o capsula: maltodextrina, gelatina, stearat de magneziu, vitamina C.

Ambalaj

Biotics se prezinta sub forma de capsule ambalate in blister; cutie cu 2 blistere a cate 10 capsule.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului