Litera A

#prospect #medicament

Alpha lipoic sustaintm

Prospect Alpha lipoic sustaintm

Ce este Alpha Lipoic SustainTM si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Protector cerebro si cardiovascular in insuficienta cardiaca congestiva, cardiomiopatie, angina pectorala, hipertensiune arteriala, prolaps de valva mitrala, infarct miocardic, cerebral.
Regleaza nivelul si reduce fluctuatiile glicemiei: imbunatateste functia exocrina a pancreasului in diabetul zaharat tip I, in pancreatita cronica sau in cancer pancreatic, scade rezistenta celulara la insulina (in diabetul zaharat tip II), amelioreaza manifestarile afectiunilor conexe diabetului: neuropatii, retinopatii,parestezii, nefropatii, cardiomiopatii, etc.

Protector in afectiuni oftalmologice: cataracta, degenerescenta maculara, glaucom, retinita pigmentoasa.

Neuroprotector: reduce procesele de demielinizare si declinul cognitiv in boala Alzheimer, Parkinson, scleroza laterala amiotrofica, boala Huntington, boala Wilson, degenerescenta cerebrala.

Mod de administrare

Cate 1 tableta de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

A nu se administra persoanelor diagnosticate cu diabet si celor ce administreaza medicatie alopata pentru controlul glicemiei decat la recomandarea unui specialist.

Informatii suplimentare

Compozitie

Per capsula: acid alfa lipoic 300 mg, biotina 333 mcg.

Alte ingrediente
Polimer poliacrilat, fosfat de calciu, celuloza, acid stearic (sursa vegetala), magneziu stearat (sursa vegetala), dioxid de siliciu, vanilie, pudra de sfecla rosie (pentru culoare).
Nu contine grau, gluten, soia, lactate, ou, peste/crustacee, nuci.

Ambalaj

30 tablete

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare